Vasárnap a Rák jelében haladó Hold és a Bakban vándorló Plútó szembenállása hoz helyzetbe minket. A hatás megjelenhet végletességben ugyanúgy, mint a gyökeres változások mély elhatározásában. Jusson mindig eszünkbe: az égi energiáknak nem kiszolgáltatott bábjai vagyunk, hanem önálló, sorsalakító erőkkel bíró, a Teremtővel egylényegű fény-lények. Ezt észben tartva sodródás, tévelygés kizárva.

Megláthatjuk a bennünk élő halandó és hallhatatlan minőségeket; bejárva az utat előbbiből utóbbiba megértjük az üzenetét mindkét dolognak és meghozhatjuk a döntést a halhatatlan felé továbblépésről. Ennek a látszólagos kettősségnek ízlelgetésére remek a vasárnap. Elérhető az az érzés, mikor a kettőt egyként, egységben érzékeljük, amikor rájövünk, fej és írás ugyan soha nem látja egymást, de egyazon érme két oldala.

160828tenger

Vasárnap hajlamosak lehetünk szentimentalizmusunkat előtérbe tolni, általánosságban is érzékenyebbek, elgondolkodóbbak vagyunk, belemerengünk-elrévedünk egy-egy hangulatba, színbe, illatba. Érdemes ezekre tudatosan odafigyelnünk, mert jó eséllyel ilyen állapotban ugrik lélekterünkbe egy-egy előrevivő megoldás. Erő segít meghozni azokat az elhatározásokat, amik hatalmas lélegzetvétellel kezdődnek, nagy falatnak tűnnek és szívünket-lelkünket beleadva érhetőek csak el.

 

kép: www.acecabana.com

Pin It on Pinterest

Share This