Csodálatos érzés ráébredned, hogy nem kell menekülnöd. A rém, akit magad mögé képzeltél, csak illúzió. Belső bizonytalanságod vetült ki és jelent meg lihegő lidérc alakjában. Nem jószántából tette, képzeletbeli projektorod távirányítóját te magad markolásztad izzadt tenyeredben. De ennek vége. De ennek véget vethetsz, ha és amennyiben megelégelted és tanultál az eddigiekből.

A zord külső érző szívet és értő tudatot takar. A látszat mögé és alá pillantva drámaian megváltozik eddigi rémüldözésed. Hálának és rácsodálkozó örömnek adja át a helyét. Mivel már tudod, hogy mindez benned él és belőled indul ki, vissza is húzhatod ujjadat – ha és amennyiben másra, kifelé mutogatsz. De miért is tennél ilyet?

A felismerés többet ad a megkönnyebbülésnél. Persze az is remek és gyakorta életmentő, de egy Nap-Neptunusz trigon nem áll meg itt. Mert róla esik szó. A két égitest emelő erejű fényszög kapcsolódása áramoltat fényt, világosságot belső-alsó rétegeidbe. Oda, ahol eddig a rém tanyázott. Az ő kilakoltatása egyben a belső barát felfedezése is.

Mert lelkedben csodalángok nyújtóznak az ég felé. Ha eddig nem érzékelted tüzüket, az a köztük és közted lapuló ólomlemez következménye volt. Ezt kukázhatod most ki, mégpedig végleges jelleggel. Ami benned van, az olyan, mint a lángocskák. Éltető tüzet adnak. Magukban hordják a zsenialitásodat. Amint készen állsz el- és befogadni őket, vállat vetve dolgoznak érted. Nem küzdenek, mert annál jóval kifinomultabb a működésük.

Kitűnő minőségű érzelmi döntéseket hozhatsz. Alapjuk szilárd, ám gyakran élesen elválik az elme birodalmától. Az ugyanis nem lát le, a legalsó sziklatalapzat szintjére. Pedig ezen áll életed építménye. Ezért is fontos tudnod a három napon át, csütörtöktől szombatig ívelő erőtérről. Mert valóban jó döntés soha nem hozhatsz lelked hangjának figyelmen kívül hagyásával.

Dúsan jelentkező érzelmekre bizton számíthatsz. Ennek oka szögegyszerű: mind a Nap, mind a Neptunusz vizes elemű jelben tartózkodik. A köztük munkálkodó trigon emelő energiákat mozgósít. Magyarán: a lelkivilágod, érzelmi hullámzásod szolgáltatja a megoldást, mégpedig a legjobb fajtából. Ehhez azt is érdemes tudnod és észben tartanod, hogy figyeld, keresd, várd el a felszínre bukkanó aranytömböket.

Tekintsünk magasabbra, az állatöv ember alkotta köréből a csillagok világába! Itt már megjelenik a valódi fény. Megjelenik és máris elképesztően szépséges üzenet rajzol ki. A Nap ugyanis a Mérleg csillagképnek béta csillagánál jár. Ez az a pont, ami a Mérleget (régen: Mértéket) függesztve tatja. A monda Mérlegét a sakálfejű Anubis tartotta. Itt és most mi is ennek a jelentősége?

Középpontból szemlélheted saját életedet. Anélkül, hogy csípőből és automatikusan ítélkezni kezdenél. Múlt és jövő serpenyője között ez az isteni ítélet mérlegének billegő pontja. A szabadság stációja, ha máshonnan nézzük. Szabad rálátást kínál arra, hol tartasz éppen. Mit oldottál meg a magaddal hozott, előtted görgetett dolgaidból, de azt sem titkolja, mi vár még rád a pucolás útján. Ténymegállapítás – fejcsóválás, hegyes köpés és mély sóhajtozás nélkül.

Eredményesen munkálkodhatsz méltó és várt jövődért. Ennek velejárója, hogy már nem lépsz bele ugyanabba a folyóba. Nem termeled újra a régi mintákat. Felismerted őket, túljutottál a megértésen és a gyakran tudattalan ismétlési kényszer is szertefoszlott. A kozmikus okot a Neptunusz pozíciója meséli el.

Kivételesen érdekes ugyanis pillanatnyi helyzete. A Vízöntő jövőt tisztító vizében lubickol. Így mutatja meg és mossa tisztára a lelki munka értelmes mivoltát. Ez segít méltó jövőt alapozni a mában. Ugyanakkor a Halak csillagzatának visszaúszó halát is érinti a mély lélek bolygója. A visszatérő mintákra irányítja figyelmedet. Még lényegesebb, hogy ez nem automatizmus. Megértést pedig nem csak a ráció szintjén kaphatsz. A tudattalan újratermelődéstől való rettegést is elolvaszthatod a Nap-Neptunusz trigon energiáival.

Érzelmekkel gazdagon átitatott, de valós emelkedést kínáló napokat ad ez az égi mozgás. Jó tudnod róla, még jobb számítanod a hatásaira, a legjobb pedig e szerint cselekedni és döntéseket hozni.

kép: pixabay.com

amint fent, úgy lent; ezt az alapbölcsességet kínálja fel a Nap-Neptunusz trigon

Pin It on Pinterest

Share This