Párkapcsolat. Az egyetlen ideális állapot a megelégedett boldogság. Mindig, minden esteben. Akkor is, ha egyedül vagy és egyedül is akarsz maradni, mert tökéletesen jól érzed magad. A héten csillogó-fényeskedő Vénusz-Mars együttállás dinamikájába új szereplő pakol remek energiákat. Finoman szólva is szintemelkedést kínálva, indulj bárhonnan is. Íme:

Az egyszerű példákat szeretjük.

Szeretjük, mert értjük.

Értjük, tehát azonosulunk vele.

Azonosulunk vele, tehát könnyen feleltetjük meg a magunk valóságába. -> emiatt hasznosak

Éppen ezért most a párkapcsolat optikáján át egyszerűsítem le a felnőtt lakosságot hat alaptípusra, A-tól F-ig:

  1. Boldog, harmonikus, mindkét fél álmai, vágyai szerinti felvállalt, mellérendelő energiájú kapcsolódás. Ilyet szoktak ábrázolni a romantikus történetek. Ha most önkéntelenül is bólintottál, akkor ne is olvass tovább. Célt értél, innentől csak az idődet vesztegetnéd minden további betűvel.

  1. Majdnem olyan, mint az A. típus. Pár apróságon dolgoztok, csiszolódtok, de tisztán látszik: némi befektetett munka és idő után eléritek azt a szintet. Úgyszintén nincs további érték számodra a mai cikkben.

  1. Van ugyan párkapcsolatod, de nem ilyenről álmodtál. Semmi baj a másikkal, kedves, igyekvő, de érdektelen. Inkább egymás mellett, mint együtt éltek. Az érzelmeket, a szív dobbanását ne is hozzuk szóba. Pszt! Ő egyfajta lakótárs.

  1. Párkapcsolatban élsz, szoktad mondani. Valójában háborúban állsz. A „társad,” a „párod” valójában az ellenséged. A veszekedés a ragasztó, ami összetart benneteket. Jó, néha a szex is működik, de ha nagyon-nagyon őszinte vagy önmagadhoz, akkor keserves kudarc minden nap. Torzsalkodás, bántás oda és vissza. És sokszor elborzadsz, hogy a túróba keveredtél ilyen helyzetbe és mitől fordulhattál ki magadból ennyire.

  1. Vágyod, hogy legyen valakid. Elemészt a sóvárgás. Akárki, csak legyen, csak legyek neki. Fogja a kezem és mondja, hogy szeret. Nem baj, ha nem őszinte. Csókoljon meg. Legyek neki fontos. Minden egyedül töltött napod valójában büntetés magányod sötét börtönében.

  1. Egyedül vagy. Egész vagy. Köszönöd szépen, ez az állapot nem csak kielégítő számodra: boldog vagy. Az égegyadta világon semmi, de semmi hiányérzet nincs benned. És gyakran mosolyogsz, látszólag ok nélkül, esős, ködös novemberi hétfő reggeleken is. Teljes, megelégedett életet élsz.

Az első és az utolsó kiesik, az A és az F úgy jó, ahogy van. Innentől a középső négy betűvel jelöltekhez szól a Vénusz-Mars együttállás csúcsra járatott krónikája. A hét elején ugyanis már írtam egy bejegyzést a két égitest kapcsolatokra kifejtett hatásáról, amit itt tudsz újraolvasni:

https://ladonyijanos.hu/venusz-mars-egyuttallas-tarstalaloknak-is/

Jupiter. Ő lép a képbe, mégpedig egy valóságteremtésre ösztönző fényszögön keresztül. Ezt quadratnak (magyarosan írva: kvadrátnak) szokás nevezni és 90 fokos ívtávolságot jelöl. Különös ismertetőjele, hogy segít az álmokból konkrétumokat gyúrni. Helyetted semmit nem tesz meg, ám ösztönöz, motivál, helyzetbe hoz. Mint az erős hátszél, ha bringára pattansz. Csak rásegít, de tekerned neked kell. Már ha célt akarsz érni. A jupiteri szál aktuális lényege, hogy láss tisztán:

A Jupiter a Kos csillagkép tekintetétől, a Hamal nevű égi ékkőtől érkezik, róla itt írtam:

https://ladonyijanos.hu/jupiter-hamal-talalkozo-harmadjara/

Belső bölcsességeddel látod a legjobb, legfényesebb megoldást. Ami méltó jövőt enged meg. Erre rímel a Vénusz és a Mars pozíciója is:

Oculus. A Bak csillagkép szeme; a Hamalhoz hasonlóan az Istenek Útjára, a Tejút fényszalagjára szegeződik. Van ám egy felettébb ritka és érdekes mozzanat is:

A Hamal előre, az Oculus hátrafelé néz. Jövőlátás és a múlt megértése.

Egyszerre, egy időben, szintézisre törően működik külső-belső látásod.

Megérted a mintákat és látod, merre az (igazi) előre.

Így tudsz a zsákutcákból is ügyesen kitolatni.

Ha jól dolgozol, a hét kozmikus energiája tartós párkapcsolati pezsdülést hozhat. Akkor is, ha látszólag és a felszínen nem történt semmi; nem kérték meg a kezed és elmaradt, hogy rátalálj álmaid hölgyére.

Mert lehet, olyasmi történt, amiről az itt és mostban – még – nincs tudomásod, de döntő jelentőséggel bír boldog párkapcsolati jövődre nézve.

Február 25. és 26. Vasárnap és hétfő. Ez a két nap a csúcspontja a Jupiter által szállított extra energiának.

Ritkán szoltam javasolni, inkább csak tudósítok. Ez azonban olyan intenzív erőtér, hogy kivételt teszek. Tehát, ha javasolhatom és érintett vagy a B., C., D vagy E. csoportba tartozásod okán, élj a felkínált égi mozzanattal. Ha mást nem, gondold át, honnan jöttél, hol jársz és merre tartasz. Tartasz-e valamerre?

A felismerésekkel pedig kezdj valamit hasznosítsd őket, építsd a jelendbe, hogy kiaknázhasd a fényes és boldog jövő lehetőségét.

Idő van.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This