Pár napja érezhető, szerdán pedig tetőzik a Plútó és a Merkúr fényszög-kapcsolata. Kiváltképp alkalmas napokról beszélünk, ha szándékunkban áll meglátni, milyen mocsárban tapicskolunk éppen, a talpaink által dagonyázott matéria eredetét, összetételét pontosan megállapíthatjuk, miként kielemezhetjük, hogy vajon jó-e nekünk itt lenni a dágványban.

Amennyiben jól érezzük magunkat és nincs késztetésünk a kiemelkedésre, semmi gond, csak tudjuk, hogy tudatosan választott létformánk a dagonyázás. Ellenben ha a kellemes meleg már kevésnek bizonyul és megfeszülve sem találunk több előnyt a maradásra; netán késztetésünk támad, hogy kiemelkedjünk – nos, akkor tényleg itt az idő. A helyzet átlátásán és megértésén túl a cselekvéshez szükséges energiákat is megkapjuk, mégpedig intenzíven.

160809kalapacs

Most van a lábunkban a bugi, amivel az ajtót berúgjuk, asztalt felborítjuk és meglépjük azt, amiről eddig álmodni sem mertünk. A láncok letépésének ideje ez, nem az egyesével szemezésé. Mindvégig tisztán a homlokterünkben lebeg a cél, világos értelemmel haladunk felé, bármilyen gyökeres változásokon keresztül és sarkából kifordított minőségeken át visz is az utunk. Mire elül a porfelhő, tudni fogjuk, mit és hogyan építsünk fel. Ez az építmény már a miénk lesz mindenestől, emelkedésünket szolgálja, életünk rendjébe illeszkedve.

kép: adampaquette.deviantart.com

Pin It on Pinterest

Share This