Pénteken, a nap közepén egzakt a Mérleg jelében látszólagosan hátráló mozgást végző Jupiter és a Kosban járó Merkúr szembenállása. A szembenállás kiegészülést jelenít meg; elsődleges olvasatában a mostani égi helyzet üzenete a tudással és szeretetteljes bölcsességgel megélt kapcsolatok fényesítése az egyenes, emelő erejű, kezdeményező szellemiség és kommunikáció által. A Jupiter égi hátterében a Szűz csillagkép jövőbe érkező lába látható, megmutatva, hogy az itt elvégzett munka a jövő tisztasága és harmóniája miatt fontos. Említettük már korábban a Jupiter hátráló mozgását, ami nagyobb feladatot, de arányosan nagyobb fejlődési lehetőséget is hordoz magában, nem mellékesen karmikus ledolgozni valókat is kipiálhatunk jól munkálkodva általa.

A Mérleg zodiákusa a kapcsolatokról, mint (társ)tükörről szól, e fölé tekintve láthatjuk a Szűz csillagkép szimbolikája által, hogy a szeretet bölcsességének bolygója a jövőbe érkezésnél járva szinte szájbarágósan tudatja: az elsődleges keresnivalónk emberi-, de leginkább párkapcsolatunk területén akad. Itt találhatjuk meg azt a tanítást, ami a holnapot szebbé varázsolja, ami által az időegyenes jobb oldaláról kétségek nélkül tudhatjuk, hogy emelkedik.

A Merkúr fölött a Halak csillagkép visszaúszó halacskájának fonala látható, ő pedig a megtisztításra váró kötöttségeket jelöli, amiket érdemes rendeznünk, amik miatt még egy újabb kört kezdtünk a nagy játékban. A szembenállás ereje segít és támogat a szavak megformálásában és kimondásában egyaránt, hogy lehulljanak a láncok és kötelek, hogy a kapcsolatok végre valóban arról szólhassanak, amiről szólniuk kell és nem börtönként vagy viadalarénaként funkcionáljanak. Tessék leülni, bátornak lenni és beszélni a Kedvessel, a Társsal, mert azért jöttünk, hogy megtanuljunk együttműködni és együtt működni egyaránt.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This