2018. Már 31. 0

Koncentrált erők

Vasárnaptól szerdáig érezhetjük intenzíven a Mars és a Szaturnusz együttállásának hatásait; a maximumot hétfőn éri el az inspiráció, mikor egzakt a találkozó. Vajon mi sül ki abból, mikor megfontoltság és lendület, lépésről lépésre haladás és száguldás találkozik? Nos, csupa-csupa jó dolog. Tömören megfogalmazva ezek a napok a koncentrált erőről szólnak; arról, hogy figyelmünket és cselekvési vágyunkat csapongás, szétszórtság nélkül pontosan, precízen összpontosítjuk: úgy tartunk a célra, hogy közben nem a túrógombócon lefetyel az agyunk. Mars-Szaturnusz együttállás idején is kehet fotelban ülni és tespedni, de valahogy nem fog olyan jól esni, mint egyébként. Cselekvő, tenni akarós napok következnek, engedjünk hát teret az energiáknak és ne mostanra tervezzünk csendtábort.

Magas égi minőségek színezik az elkövetkezendő idő amúgy sem fakó árnyalatait, hiszen a két planéta a Tejúton, az Istenek útján csap egymás tenyerébe. Alkotó, teremtő, létrehozó késztetéseink ébrednek; a férfi típusú erők ragyognak, nemtől függetlenül mindenkiben, hiszen mindkét égi vándor férfias köntösben rója útját. Emlékezzünk a Bak zodiákusa miatt a megoldás és az előrelépés fontosságára is: hangsúlyos, kétszer aláhúzandó, hogy ami most történik velünk, amit most teszünk, azáltal előrehaladunk saját, valódi utunkon.

A két, látszólag különböző vektorú erő ötvöződése kitűnően illeszkedik egybe, patent módon passzolnak egymáshoz és a földi vándort a tettek emberévé hivatottak emelni. Tudjunk arról is, hogy a régi, tökölődős mintákat is felül tudjuk írni, hiszen a Mars a bennünk lévő, visszahúzó erők fölötti győzelem kivívásában (is) segít, a Szaturnusz pedig ránk teríti az állhatatosság csodálatos köpenyét, amiben végig kitartunk, míg elérjük a célt.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!