A hét elején érezhetjük a megértés vágyának felerősödését, hétfőtől a nap és a Szaturnusz sextil fényszögön keresztül fonódik össze, hatását legintenzívebben kedden kifejtve. Megnő az igényünk világosan látni a dolgokban rejlő tanításokat, mit miért csinálunk; szeretnénk rálátni a mókuskerékbe, amiben újra és újra rójuk a köröket. Megjelenik a vágy, hogy a nagy egészbe bele tudjuk illeszteni önnön sorsunkat és a jelenlegi élethelyzetünket, életjátszmánkat, megértve azt, hogy 1. a rendszerben nincs hiba (soha, még akkor sem, ha saját bőrünkön tapasztalva hajlamosak vagyunk nem így érezni), 2. egy hibátlan rendszer részei vagyunk, 3. amennyiben egy hibátlan és tökéletes rendszer részeiként létezünk, úgy minden történésünknek, folyamatunknak kell, hogy legyen magasabb szempontból tekintve értelme.

A mostani napok kiválóak elhelyezni tapasztalásainkat a megértés mátrixában, így megadva a helyre kerülés érzését. Amint valaminek értelme derül, könnyebb elfogadnunk, akár azonosulni vele; amennyiben idejétmúlt minőségre bukkanunk, azt szeretettel lenyesegethetjük, miután helyre tettük. A helyre tevés szellemi igényünk, hogy a mélyben bujkáló rossz érzést (miért is csináltam én ezt a blablabla dolgot ennyi éven át??) felszínre hozzuk és az érzelem síkjáról az értelem síkjára emelve kifogjuk vitorlájából a rossz szelet, majd felnemesítsük megemésztendő gondolattá. Jóval könnyebb utána továbblépni.

161003hajo

Használjuk ki a rendszerben gondolkodás előnyeit és tartsuk fókuszban a Mérlegben haladó Nap okán azt a tényt is, hogy minden megértés világosságot hoz életünkbe. Minden, korábbi sötét folt fénnyel való kitisztítása, sötét zugjaink bevilágítása után a jobb, harmonikusabb életminőségbe érkezünk. Ha kis lépésekben haladunk, akkor is arra visz az út. Érezzük meg a szépséget hozó megkönnyebbülés érzését, amit a fölösen futott köröktől való, megértésen át vivő megszabadulás felett érzünk. Emlékezzünk, milyen jó is letenni a málhát egy-egy hosszabb etap után. Tudjuk, tartsuk észben, hogy jóval könnyebb úgy tovább indulni, hogy már nem viszünk magunkkal (érzelmi) féltéglákat és penészes krumplit. Váljunk a bölcsülő és bölcsülve nemesedő, harmónia felé tartó Vándorrá!

kép: wall.alphacoders.com

Pin It on Pinterest

Share This