Van úgy, hogy a mostban bilit borítasz a hosszú távú nyugalmadért. Ha a békákat folyamatosan nyeldekeled, megfelelésből kerülve a konfrontációt, az illedelmes(nek címkézett) dolog. A felszínen, az elvárások szintjén. Az általad fizetett ár azonban napról napra magasabbra kúszik. Jobb tovább nem is gombolyítani, mert az aktuális égi energiák nem ilyesmire ösztönöznek.

Alapvetően harmóniára törekvően működsz. Ez a nyomtatott áramköreid szintjén íródott beléd, nevezzük alapprogramnak. A kozmikus hatások most vírusirtót futtatnak. A Vénusz és a Plútó quadrat fényszög kapcsolata hívja fel a figyelmedet, hol és mikor érdemes intenzív erőket mozgósítanod.

Nem mindig kell asztalt borítani és kidagadt nyaki ütőerekkel ordítani a főnökkel. De belefér. Belefér, de nem öncélúan. Alaptétele a vasárnaptól keddig tartó kapcsolódásnak: a tartós nyugalomért vállalsz a mostban erőkifejtést igénylő, gyors változtatást. Ha kell, kiereszted a hangod, de ne várd el a konfrontációt. Leszűkítés nélkül: a szóba jöhető eszközök széles spektrumát használod. Erős kézzel markolod meg a kiválasztott szerszámot és pucolod el a nyugalom és kiegyensúlyozottság útjába trottyant minőségeket.

A pillanatban ez megjelenhet kellemetlenségként. Ez azonban átmeneti. Értelmét jövődért tett befektetésként nyeri el. Átmeneti kényelmetlenségért cserébe harmóniát kapsz, hosszú-hosszú futamidővel. Ne várd azonban el, hogy mindenáron valami nemszeretem dolgot csináltatnak veled az égiek. Mert nem így van.

Habozás nélkül mozgósított erőkkel törekszel a legjobb megoldásra – ez a Plútó alapkésztetése. Teremtő erejű, 90 fokos fényszöggel a vénuszi minőségek megvalósításában teljesedik ki. Másik olvasatában: a szerelem megélésének útját takarítod fényesre. Titkolózás, hazugságok, bujkálás – mehet a múlt fiókjába.

Két, látszólag homlokegyenest ellenkező vektorú bolygóenergia mozgósít tetterőket. Ez azonban nem feszít szét. Sokkal inkább végletesen jó ötvözetként szolgál: olyan hatások egyidejű jelenlétét kínálja, amikkel gyorsabban, akár egyik pillanatról a másikra vágsz át gordiuszi csomókat. Mert alapbeállításod a harmónia és a kiegyensúlyozott élet. Nem mellesleg: mindennapi létörömmel élve.

kép: pixabay.com

kirobbanó erővel teszel a harmóniáért a Vénusz-Plútó quadrat idején

Pin It on Pinterest

Share This