Péntek délután egy kecses lépéssel átperdül a Vénusz a Skorpió jelébe, több fontos dologra rávilágítva. Kezdjük a titkokban, a látható dolgok mögötti minőségekben felfedezhető és megélhető szépséggel. Más oldalról tekintve ez az energia a szerelemben való titokkutatásról (is) szól; a nagy felfedezéseket a belső területeken, az éjjelben és az érzésekben megtalálva.

A Marssal való kapcsolat továbbra is aktívan érezteti hatását, így most még hatványozottabb az erotikában való elmerülés késztetése. Külső és belső tabuk döntögetésére egyaránt alkalmas időszakról beszélünk, de általában is a korlátok kitolása, a prüdéria újradefiniálása kerül terítékre a Skorpió Vénusz idején, azonban az érzelmesség mindig áthatja ezeket az inspirációkat, megelőzendő a mechanisztikus működéseket.

160923ladyinblack

A szerelem megélése által ösztönzött érzelmi alkímia, ami igazi tanítása és „hozadéka” ennek az aspektusnak. Ez az, ami valódi, belső beavatásként nemesít bennünket (háttérben a gyógyítást és beavatást szimbolizáló Kígyótartó csillagkép, a Kígyó feje).

kép: www.abstract.desktopnexus.com

(Lady in black)

Pin It on Pinterest

Share This