+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Csütörtöktől épül fel az Oroszlán zodiákusában vándorló Nap és a Vízöntő jelében látszólagosan hátráló Mars oppozíciós fényszöge. Ez a szembenállás pénteken lesz egzakt, de még szombaton is érezzük a hatását. A két érintett jegy kirajzolja az Oroszlán-Vízöntő tengelyt; erősen leegyszerűsítve a rálátás-tisztítás erővonalát. Emlékezzünk, az oppozíció mindig a kiegészülést támogatja, a teljességre törekvést erősíti; két területre irányítja figyelmünket és ez a két szegmens törekszik az egészre. A Napról gyakran megemlítjük, hogy ő cselekvő énünk égi megtestesítője, de ezen túl hozzá tartozik az elfogadás, a derű, a fény és a szeretet árasztása is. Az Oroszlán cikkelyében járó Nap mindezt a maximumon tudja nyújtani, hiszen itt van igazán otthon, az állatöv ezen jelének uraként a legjobb állomáson tartózkodik ahhoz, hogy a legteljesebben kiaknázzuk sugárzó erejét.

A Nap rálátó, elfogadó, szeretetteljes energiákat ébreszt, amik most elképesztően jól egészülnek ki a Mars tisztaságra törő erejével. A Vízöntő cikkelyében retrográd mozgást végző vörös bolygó tetterőt ad; lüktető, áramló vérrel tölti meg karjainkat és lábainkat, hogy ideje megtenni a lépéseket a szabadságunkért. Jó, ha látjuk és megértjük a miérteket és felismerjük a megtisztítandókat, de már ez önmagában kevés. Kevés, hiszen tettek nélkül az idea könnyen elillan, úgy vész el, hogy magával viszi a lehetőségeket is. Emiatt érezzük az inspirációt, hogy kimondani, tenni, cselekedni kell; a meghozott döntéseinket a csodálatos földi játszóterünkön meglépni, megépíteni. Jó tudnunk arról is, hogy hátráló útján éppen most – minő „véletlen”… – érkezik meg a Mars a Sas csillagképébe is. Ez a madár pedig a szárnyalást, az égbe ragadást testesíti meg, így aztán a megtisztulásba fektetett energiáink által automatikusan emelkedünk is, mégpedig szélsebesen.

Élvezzük ki a két princípium szembenállásának áldásos hatásait: a tiszta és pontos rálátást, ami analóg a cél meghatározásával és tiszta pozicionálásával. A Mars segítségével pedig ezt a célt tudjuk megvalósítani, az ő erejével kipucolhatunk mindent, ami visszahúzó, gátló tényező. Az elkövetkező napokban érezhetjük a mocorogtató erőket is, amikor tudunk ugyan ülni, de valahogy mégsem esik jól. Befészkelődő zabszemként mutatja meg magát a tevékenység, a cselekvés ereje, most ennek van itt az ideje.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This