A Merkúr és a Regulus napok óta együtt áll, vasárnap ez a különleges égi helyzet fokozódik a Mars megérkezésével: immár hárman állnak együtt (egészen keddig) a Szűz asztrológiai jelének elején, az Oroszlán csillagkép fényes szívénél. Talán már napok óta éreztük, hogy ki kéne mondani valamit, ami régóta nyomja begyünket. Talán feszítő érzésként formálódott meg a késztetés, de valami mégis visszatartott tőle. Eddig. A Mars olyan erőt ad a kimondáshoz, ami a legremegősebb lábat is hozzásegíti a biztos továbblépéshez.

A hármas együttállás megengedi, lehetővé teszi a régóta húzódó, meg nem értésből fakadó konfliktusok lezárását, a kimondott szavak gyógyító erejét a szeretet tömény esszenciájával átitatva. Aminek ki kell fakadni, azt ne akarjuk odabent tartani, hiszen úgy csak erjedni és befelé növekedve rombolni tud. A vörös bolygó adta erő, kezdeményezőkészség segít, hogy a legjobb úton és módon tudjuk megformálni szavainkat.

Ugyanez az erő a megértésben is támogat, oly módon, hogy lerombolja az addigi korlátokat, amik miatt nem juthatott el társunk üzenetének valódi tartalma értelmünkhöz. Ritka és különleges napok ezek. Éljünk vele, ne hagyjuk érdemtelenül elillanni őket. Nem vagyok a bulvármegfogalmazás maradéktalan híve, de a „csak itt, csak most, csak Önöknek” formulát most abszolút helyénvalónak érzem. Kivételes, akciós napok, aki nem él vele, az később bánhatja! – csak hogy egy kis riogatás is kerüljön a végére motiváció gyanánt. 🙂

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This