Szerdától érezhető a hét végéig a Mars és a Neptunusz mágikus kapcsolódása, pénteki tetőzéssel, ekkor legerősebb a bolygók együttműködésének hatása. Az erő és a mélylélek princípiumai a mágikus érzékelést megjelenítő quintil (pentagramma) fényszögön keresztül fűződnek össze. A Neptunusz a Halak jelében jár, ő „otthon van”, saját zodiákusában bandukol, ahol ő az úr (a Jupiterrel együtt). A mélylélek és a művészet bolygója a varázslatos érzékelés fényszögén át a végső titkok és az érzelmi mélységek jegyéből sugárzik: nyilván lelki érintettség forog fenn.

A Bika jelében járó Mars a teremtés erőit, a lendületesen és tűzzel, szívvel, lélekkel megélt és működtetett termékenységet testesíti meg. Ehhez a létrehozó, megvalósító erejű, pezsdülő energiához érkezik a finom, ám nagyon mély és minden átitató energia, felszínre hozva az odalent eddig nyugvó minőségeket. Ez a fajta támogatás és együttműködés varázslatos lehetőségeket rejt mindkét irányban: akár a teremtő erőket itatjuk át a lelkiséggel, akár a mély lelki folyamatainkba helyezünk termékeny energiákat.

Jó tudnunk, hogy itt és most csak csoda születhet, ez az összefűződés nem véletlenül mágikus szálon keresztül történik. A kézzelfoghatóság helyét átveszi az érzékelés és a finom, éteri energiák, ám a megérzések, a sugallatok és bevillanások mind-mind valóságos segítséget hoznak életünkbe, akár kezdetekről, akár befejezésről legyen szó, mindenképpen ott a csoda megélésének lehetősége.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This