A szombat kora reggeli, reggeli órák lehetőséget adnak megmerülni lelkünk mélységeiben. Ez a néhány óra belső világunk teljes spektrumában támogatja a tisztítást célzó minden tettünket, gondolatunkat, érzésünket.170722neptun

Itt és most a megélt érzelmek tanulságainak levonása, az összegzés és a megtett útra visszatekintés, a szintézis visz előre. A két lélek-bolygó, a Neptunusz és a Hold a Halak jegyében, a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vizében lubickol, így jó tudnunk azt is, hogy mindez a szebb és tisztább jövőnkhöz segít hozzá.

Az igazi bölcsesség, a letisztult, sallangmentes értékek megvalósító, konkretizáló erővel támogatnak lelki pincerendszerünk pókhálótlanításában. Jó tudnunk, hogy a bölcsességgel átitatott koncentráció a Nyilas jegyében hátráló Szaturnusz révén érkezik, megkoronázva az Univerzum talán legtisztább szeretet-minőségével: a gyűrűs bolygó szorosan együtt áll a Skorpió csillagkép szívével, a vörös fényű Antaressel. Azzal a csillaggal, aki a királyi természetű, korra, nemre, bőrszínre és vallási hovatartozásra való tekintet nélküli tiszta szeretet esszenciális szimbóluma. Ők ketten, együtt a megvalósítás fényszögével erősítik a belső világunkban való tisztító, felszabadító alámerülést, ami csodálatos indítása egy valódi, fénnyel teli hétvégének.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This