Szerdán már érezhetjük a kedd este létrejött bolygókapcsolódást, ami támogatja a mélyben megbúvó dolgaink kimondását. Érdemes megragadnunk ezt a lehetőséget, egészen jövő kedd reggelig velünk lesz ez az égi energia.

Az uralmi helyzetben, azaz „otthon” tartózkodó Mars a Skorpió jelében halad, fölötte az isteni ítéletet szimbolizáló Mérleg csillagkép jövő serpenyője áll. A mélységek, a bennünk megbúvó, akár eddig elfojtott, eltemetett titkok felszínre hozása a jövőnket szolgálja, lehetőséget adva a megtisztításra és az emelkedésre. A vörös bolygó erejét meglovagolva repíthetjük fel érzelmi tárnáink mélyéről lelki csillénket, hogy felhozza, amivel dolgunk van. Még feljebb tekintve az égboltra, a Kígyótartó csillagképnek a szellem világosságát szimbolizáló Északi Korona felé tekergő Kígyója áll, jelezve, hogy ösztönvilágunk, a mélyben megbúvó erők a felismerések által a valódi Tudáshoz visznek el, megadják a saját magunk által megélhető tényleges beavatást.

160727banya

Ez a minőség kapcsolódik össze a megvalósítást támogató fényszálon keresztül az Oroszlán jelében vándorló Merkúrral. A szellemiségünkben dominál a tisztán látás igénye, a múlt megéléseinek átlátása; gördülékenyen fogalmazzuk meg és mondjuk ki, ami kikívánkozik. Ez a kapcsolat segít igazi megértést kapni a belső világunk mély régióiból felszabaduló érzéseinkre; a világosságra emelés által megérkező rálátás egyben képes lelki sebeinket gyógyítani, balzsamot adni érzelmi traumáinkra.

Használjuk ki a következő termékeny napokat, tegyünk a jövőnk minőségének emeléséért. Tegyünk és mondjuk ki, ha „csak” magunknak, akkor is.

kép: mattonz.deviantart.com

Pin It on Pinterest

Share This