A szerdai nap különösen alkalmas az érzelmi tisztálkodásra. Nézzük meg, mik azok a fájdalmak, sérelmek, amikről azt hittük, elengedtük már, amikkel kapcsolatosan szeretnénk önnön nagyszerűségünkben tündökölni, mondván: ej, túlléptem ezen én már, csak azért ökölbe szorul az arcunk az eseményre gondolva és bizony-bizony jól belerúgnánk abba a régi, sérülést okozó illetőbe. Persze csak ha garantálva van, hogy nem látja senki, különösen föntről.

Ha érzünk ilyen betokosodott lelki gennygócokat, szerdán könnyedén kifakaszthatjuk őket. A Hold a Vízöntő jelben, a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vize előtt halad. Szimbolikáját tekintve a megbocsátásról, a múlt szennyeinek kisöpréséről; velősen összefoglalva a múltból hozott érzelmi trágyakupac slaggal való leveretéséről szól ez az égi helyzet.

160817vizeses

Fogékonyak vagyunk meglátni, hogy hol dédelgetünk ilyen pucolandó traumákat, és az önmagunk felé tanúsított kíméletlen őszinteséggel lélekvásznunk foltjait – bármilyen „ciki” helyen vannak és bármilyen vállalhatatlannak hitt módon kerültek oda – most el tudjuk távolítani. Vanish nélkül. Helyette belső hangunkra fülelve, megerősödve a belé vetett hitben haladhatunk előre, a magasabb minőségek felé; ezt a Vízöntő felett a Tejút felé úszó Delfin csillagkép jeleníti meg.

Tiszta udvar, rendes ház, avagy tiszta lélek, csodás élet.

kép: www.wallpapersxl.com

Pin It on Pinterest

Share This