+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Pénteken és szombaton egy szépséges sextil fényszög működik a Bak jelében járó Merkúr és a Halakban fürdőző Neptunusz között. Ha valamit szeretnénk az értelmünkön túl az érzelmeinkkel is megérteni, hát ennél jobb két napot ritkán találni hozzá. Gondoljunk olyan minőségekre, ahol eddig mindig ledobtuk az ékszíjat, ahol nem tudtuk megérteni a másikat, mert a saját valóságképünkbe nem fért bele, nem logikusan működött embertársunk és képtelenek voltunk ezt a disszonanciát belül feldolgozni, noha egyértelműen ő volt a történetben szereplő hülye. Szavazzunk egy kis bizalmat a Kozmosznak és menjünk bele ilyen típusú beszélgetésekbe: nem biztos, hogy mindig érteni kell minden energetika összes apró rezdülését; gondoljunk arra, hogy fizika szakon szerzett egyetemi diploma nélkül is remekül tudunk autót vezetni. Pont így hagyatkozzunk a két nap megértést erősítő és segítő erőire; engedjük, hogy működjenek.

Gondolatiságunkban, kommunikációnkban ott a legmagasabb rezgésű, isteni világok energiája, hiszen a Bakban járó és megoldást adó Merkúr éppen csak lelibbent a Tejútról. A szavak most előre visznek, falat bontanak, nem falat emelnek. A Neptunusz segít a legmélyebb rétegeiben megérteni a másikat, alámenni a falnak, olyan mélyen látni őt, ahol már nincs fal, ahol már nincs alapozás, ahol azt látjuk és éljük meg, hogy valójában egyek vagyunk. Ez talán ijesztőnek tűnik így elsőre, de megélve olyan természetes az egész.

A két bolygó kapcsolata pedig a megértést, a működő dolgok létrehozását, a szintézis megszületését támogató sextil. Hatásvadász módon kifejezve értelem és érzelem karöltve segít át a megértés túlpartjára anélkül, hogy leszédülnénk és anélkül, hogy valaha hittünk volna a túlpart valódiságában. Nem csak átsegít, de megmutatja, milyen dúsan termő, édes gyümölcsöt ontó fák nőnek odaát, hogy bőven szedhessünk róluk.

 

kép: www.fineartamerica.com

Pin It on Pinterest

Share This