Pénteken még mindig érezzük a Nap-Merkúr együttállás hatásait, azonban ezen a napon a Hold és a Jupiter is együtt áll a Mérleg jelében, kapcsolatainkra terelve a figyelmet. Különösen fogékonyak vagyunk ráérezni Társunk lelkére, meglátni az ő igazságát; olyan módon képzeljük el az energiákat, mintha kinyílnának az ajtók, amik eddig elválasztottak tőle és végre látnánk minden rezdülését, az eddig meg nem értett folyamatait.

A Jupiter okán bennünk van a szeretet árasztásának igénye, az az erő, amivel a valódi elfogadáson túl mély, lélekalapokig ható módon szeretve tudunk közelíteni hozzá. Az együttállás hátterében a Szűz csillagkép jövőbe érkező lába látható, így most kettőnk és a kapcsolatunk jövőéért, harmonikusabb, szebb, megértéssel átitatott minőségéért tehetünk. Csillogtassuk a figyelem és a ráhangolódás erényeit olyan módon, hogy a Kedves érzéseit itassuk át lelkünkkel, a gondolatain túl az érzéseit is értsük és érezzük meg. Csodadolgokat élhetünk át, túl azon, hogy a távlatokért megtehető legjobb lépések kerülnek elénk. Ha egy picit még feljebb emeljük a csillagos égbolton tekintetünket, úgy a Holló csillagképet látjuk. Ő az örök értékeket szimbolizálja, eképpen a kapcsolat, az egymáshoz fűződő viszony energiáinak is legfényesebb, legtisztább arany szálaira tudunk rálátni és szem elé helyezve megőrizni egyben. Beszéljünk róla!

161028kortespar

A Hold tempós vándorlása okán a legjobb időszak a késő délelőttől kora délutánig tartó időszak, ám ne tegyük ettől függővé a beszélgetést: este is ér. Azzal a szeretettel forduljunk kedvesünkhöz, amit a szívünk legmélyén tudunk feléleszteni, ami túlmutat a hétköznapok ingadozó, hangulattól és külső behatásoktól függő szeretet-élményén. Aki egyedül van éppen, annak ugyanígy javasolt a gyakorlat 1. önmaga felé 2. a társ felé, aki lehet, hogy fizikai testben éppen és még nincs jelen, de energetikailag biztos, hogy ott „kering” és megszólítható.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This