Csak egy dolog jobb annál, mint valamit megálmodni – ha meg is valósítod. Az ötlet, a teremtő szikra csodás, már önmagában is. Ha partnerre lel benned és valóra is váltod, az az igazi. Az öröm és a jogos büszkeség méltán jár át. Valami ilyesmit kínál fel az ég mostanság. Nevén is nevezhetjük, úgy hívják: Nap-Mars quadrat. De tudnod kell pár „apróságot” a jelentős előzményekről.

Újhold, mégpedig a Szűz asztrológiai jelében, több pikáns kozmoszfűszerrel megspékelve. Ez a szombat délelőtt történése volt, eddig nyúlnak a gyökerek. Javaslom, olvasd vissza a belinkelt írást. A vége felé találsz egy bekezdést, amiben megemlítem az Ikrek jelében járó Mars fontos szerepét. Ezt a szálat gombolyítjuk tovább.

A két tüzes égitest, a Nap és a Mars teremtő, 90 fokos fényszöge, ha lassan is, de távolodik. Nem gyengül, egyszerűen csak távolodik, vasárnaptól keddig értve. Mit jelent ez a te életedben, a konkrétumok szintjén? A kivitelezés megkezdését. Igen, nem kevesebbet.

Az újhold irányba állított; segített megadni a kezdő lökést és a maga végtelenül finom módján a helyes irányra is ráhangolt. A titok az egészben: tégy és cselekedj. Ha és amennyiben kaptál azonosított sugallatot, a dolgod – látszólag – könnyebb. Ha nem érkezett, akkor sem nehéz, szeretnélek megnyugtatni. Akkor menet közben, azaz haladás, tettek idején talál rád. „Menj elébe,” ahogyan a furcsán fogalmazó bölcs mondta régen.

Használd a fejedet! Gondold ki és valósítsd meg! A kettő között azért túl sok szemcse ne peregjen le a homokóra felső tartályából alulra; magyarán légy gyors. Olyan jó marsikusan. Nem véletlenül említettem a fejet. A vörös bolygó – bár asztrológiai értelemben kétségkívül az Ikrek jelében halad – a Bika csillagképének fejénél jár. Ezt a kiemelten szép égi pontot Hyádok-nak is nevezik. Jó hely, na. Azt is elmondom, miért.

A Bika feje termékeny szellemiséget jelöl. Magasabb, isteni sugallat alapján kigondolt tervet, amit itt és most, az anyag világágban valósítasz meg. Ezért írtam, hogy kivitelezői energia; itt már cselekszel. Ha még nincs ihletettség, akkor a hajlandóságod, az elrugaszkodásra való készséged teszi le a spirituális foglalót. A Kozmosz pedig segít, hogy le is hívhasd ezt az opciót. Egy dolgot azonban mindenképpen tarts szem előtt.

Amikor a Bika fejénél járó Mars erejével működsz együtt, kerüld a fullprofán, azaz minden magasabb és magasztosabb minőséget nélkülöző teremtést. Mert azon meglehet, nem lesz áldás. Ha megfordítod, jóval könnyebben járható utat kövezel magadnak: némi égi és az önérdeken túlmutató érintettség kiolajozott pályára állítja megvalósító ténykedéseidet.

Ennél többet nem érdemes szószaporítani, hiszen a Nap-Mars quadrat éppenséggel a tettekről szól. Azokról a tettekről, amikről tágas, füves térséget is neveztek el (Tettek Mezeje). És már várja, hogy rálépj.

kép: pixabay.com

adj formát az álmaidnak, valósítsd meg őket!

Pin It on Pinterest

Share This