A néhány napja futólag említett Nap – Uránusz fényszög-kapcsolat kedden válik szorossá, ezen a napon érezteti legintenzívebben áldásos hatásait. Amennyiben még tipródunk, merre induljunk el, akkor a keddi nap tökéletes az új útra lépéshez, ha befelé figyelünk, úgy nem tudunk nem jó felé elindulni, bármilyen irracionálisnak, őrültnek tűnik is az irány. Megkönnyíti a helyzetet, hogy hajlamosak vagyunk hamar és könnyen dönteni ezen égi kapcsolat hatása alatt, megvédve magunkat a túlagyalás/túlkombinálás/túlaggódás „szentháromságától”. Ez az energetika a szellemi világosságunkat is támogatja, az erdőbe legfeljebb önszántunkból, túrázni és/vagy gombászni megyünk be, tévelygés kizárva.

160816utleggomb

Fontos a nyitottságunkat megőrizni és fogékonnyá tenni szívünket, lelkünket az újszerű, váratlan ötletek, sugallatok kebelre ölelésére. Engedjük el (most könnyen megtehetjük!) ítélkező mintáinkat; a járt utat most egy eddig általunk még nem járt, de remek lehetőségeket, felfedezéseket kínáló, örömmel, izgalommal szegélyezett útra habozás nélkül felcserélhetjük. Az Oroszlán zodiákus jegyben és az Oroszlán csillagkép csillagai előtt haladó Nap bizton megtámogat a szükséges bátorsággal is, a remegő lábak napja érdeklődés miatt elmarad kedden (is).

Apró, pikáns fűszere ennek a varázslatos napnak a Hold aktuális állása is: az előrelépés, haladás és a tisztázás igénye egyaránt megfogan lelkünkben, miként a szárnyalás, a súlyok nélküli emelkedésé is. Ennek apropója pedig a Sas csillagkép a háttérben, segítve érzelmeinknek a korlátok nélküli, ég felé megiramodással eggyé válni. Ideje van annak, hogy megengedjük magunknak a nagyot álmodást és a nagyot lépést, bárki bármit is szól hozzá.

kép: randomwallpapers.net

Pin It on Pinterest

Share This