Az egész keddi nap és még a szerda is késő délutánig erősíti az édesanyával való foglalatosságainkat – a Hold az Oroszlán zodiákusán halad át, kedden déltájban, kora délutánig pedig a Rák csillagkép ollójánál. Sokkal tisztábban, világosabban látjuk át, mi dolgunk van édesanyánkkal, miket nem tudtunk még letenni, amit rég felesleges cipelnünk és általában véve is most vagyunk képesek szélesíteni látómezőnket, túllendülni dédelgetett, régi kedvenc sérelmeinken és megtenni azokat a régóta megtenni szándékozott lépéseket. Akiben görcsösség él az anya sérthetetlenségével és tabuszerű, megingathatatlan igazságforrás-mivoltával kapcsolatosan, most az is megkapja odafentről az érzelmi szemüvegtörlést, a lehetőséget a tisztánlátáshoz.

A munka nem mindig gyors és egyszerű, de könnyű megállapítani, mikor értünk a végére: amíg bármilyen kellemetlen, rossz érzés motoszkál odabent, még pucolnunk kell. A célérték valójában a hála és a szeretetteljes elfogadás érzésének egyvelege, amikor arany középúton haladva sem a sértett kritikusság, sem a rózsaszín ködfátyol érzete nem érint meg.

160830holdasmama

Uraknak külön javasolt az anyával való kapcsolat rendezése, de legalábbis átlátása; a jövőért kevés hatékonyabb lépést tehetünk ennél. Jó tudnunk, hogy az első, alapvető női mintánkat édesanyánktól kaptuk és tetszik, nem tetszik itt van velünk és a további életünkben elkísér. Akkor is, ha esetleg futva menekülnénk – mintha az árnyákunkat kívánnánk elhagyni. Nem fog menni. Legyünk férfiak, álljunk meg, forduljunk szembe és lássunk munkához, akkor is, ha baromira idegen terep és előbb állnánk neki egy kocsmai verekedésnek tízszeres túlerő ellenében. Az első lépések megtételéhez igen jó két napunk van.

kép: www.aliexpress.com

Pin It on Pinterest

Share This