Vasárnap lép az Ikrek jelében járó Mars a Tejútra, szembenállásban a Szaturnusszal. A célra törő, lendületes erőink most az isteni minőségekkel kerülnek kapcsolatba; velük átitatottan igazán magasba repítő módon emelik életünk fényét. Tudnunk kell, hogy képesek vagyunk félelmeinket legyőzni. Ez a győzelem közelebb vezet valódi önmagunkhoz, a szilárd belső középpontunkhoz. Amikor az önmagunk meghaladását lehetővé tévő, megengedő és erőt adó vörös bolygó az Istenek Útjára lép, ott sem kételynek, sem tétova, terméketlen pöszmögésnek helye nincs.

Csütörtökig ráadásul az Uránusztól is érkezik inspiráció a Mars felé; ez a hatás kedden válik egzakttá, ekkor a legerősebb a felszabadító és tisztításra törekvő energiák segítsége. Az Uránusz a Kos zodiákusából, tüzes jelből adja a megértésre törekvés erejét a tüzes, lendületes erőbolygónak, támogatva valódi képességeink felfedezését és általuk korlátaink átlépését. Fókuszáltan működik a zárt rendszerből való kitörés képessége, amivel láncainkat lerázva szabadulunk fel. Ez a folyamat abszolút építő jellegű, nincs benne destruktivitás, hiszen nem a rombolásról szól, az csupán eszköze a szabadság elérésének. A karámlécek összetörése bocsánatos, ha már nem érezzük komfortosnak a villanypásztorok behatárolta zónában való életet és a szabadság semmivel össze nem hasonlító illata hív bennünket.

Az Uránusz-Mars kapcsolat alapvetően a megértésről szól (a Mars jelenleg amúgy is a megértésre törekvő Ikrek jelében járja égi útját), kettejük együttműködése révén a megértett dolgok visznek közelebb a megtisztuláshoz. Az új kezdetek lehetősége is jelenvaló; hiszen az Uránusz a Kos jeléből működik együtt a Marssal. Ez az égi texmex szósz csípős ugyan, de amolyan finom, nyelvvel csettintős módon: lehet, hogy gyöngyözik a homlokunk tőle, de belül olyan tüzet éleszt, ami által önmagunkat számára is meglepő erővel látunk neki a béklyók lerázásának.

kép: www.sixrevisions.com

Pin It on Pinterest

Share This