November közepéig az emelő erőket szimbolizáló trigon fényszögön keresztül kapcsolódik össze a Mars és a Vénusz. Ez a fényszög november 9-én lesz egzakt és tűéles-pontos. A Mars a Vízöntő asztrológiai jelében tartózkodik, asztrozófiai szempontból pedig a Vízöntő csillagképének múltba ömlő tisztító vizénél jár. Lelkesedés, erős motiváció sarkall bennünket a tisztításra, a dolgok felszabadítására és különösen a múlttal kapcsolatos minőségek rendezésére. Mélyről fakadó erővel mossuk ki a sz@rból tesszük tisztába a múlt szennyesét, tudva, hogy ez a jövőnk fényét szolgálja.

A Vénusz a Mérleg jelében látszólagos hátráló mozgást végez, csillagképi értelemben az Angyali Szűz fényábrájánál halad el. Örömmel teremtjük meg a harmóniát, belső békét, a valódi egyensúlyt – tesszük mindezt égi segítőink hathatós támogatásával. Egészen elképesztően termékeny hetek várnak ránk; az itt járó Vénusz ébreszti a szunnyadó szépséget és az eddig esetleg alvó, bennünk élő teremtő erőket.

Vegyük észre, hogy a férfi és a női energia princípiumai dolgoznak össze a következő majd’ két hétben, mégpedig a lelkesítő, a jobbá tevésre és felemelésre ösztönző erővonalak mentén. A Mars-Vénusz trigon olyan kozmikus ziccerhelyzet, amit kár lenne kihagyni. Lássuk meg azt is, hogy a mostani időszakban a férfi típusú teremtő és a női jellegű termékeny erők dolgoznak össze, a nemző és az életet adó együtt hoz emelkedést. Magától íródik szinte a mondat: a szerelem és a társra találás igazi időszaka jön, de ne menjünk el a működő és meglévő kapcsolatok erősítése mellett sem, mert a Mars-Vénusz trigon bizony itt is igen intenzíven fejti ki áldásos hatásait.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This