Keddtől szombatig érezhető (csütörtökön legerősebben) a Mars és Vénusz együttállásának pezsdítő ereje. Amikor ez a két planéta lép a parkettra és fonódik egybe egy-egy tánc erejéig, ott mindig történik valami a női-férfi kapcsolódás területén is. A találkozó a Szűz jelében történik; mindkét bolygó itt lépdel égi útján. A férfi típusú alkotó, teremtő erők lépnek nászra a női befogadó, termékeny minőségekkel; mindezt az anyagban gondolkodó Szűzben teszik, így helye és ideje van a szerelem általi rend megélésének. Ez az a folyamat, amikor az ölelés, a másik finom rezgéseinek megélése, a vele való összekapcsolódás emel fel a rendezettség „minden a kellő időben, a legjobb helyen, úton és módon történik” érzésének állapotába.

A női-férfi kapcsolatok megértésének és a megértés általi, nagy(obb) rendszerben való elhelyezésnek érkezett el az ideje. Letisztul, mit várunk egy-egy viszonyulásunktól, eltűnnek a kérdőjelek; jóval tudatosabbá válunk kedvesünkhöz, de más embertársainkhoz fűző szálaink tisztán látása terén is. A Szűz az aratást is szimbolizálja, Arató Szűzként jelenik meg az égen. Az aratás a szó legszorosabb értelmében tud formát ölteni: milyen energiákat tettünk egy-egy kapcsolatba, pontosan azt aratjuk most; a tükröződés elvével szembesülünk és érthetjük meg, mi vezetett a mostani állapothoz, akár örömmel tölt el, akár változtatnánk rajta.

Emlékezzünk, a Vénusz mindig örömöt is jelöl. Az örömmel megélt szexualitás szintén felerősödik, ahogyan a nemes nemzés lehetősége is az égről a földi síkra lelépve támogatja a lelkek leszületésének megteremtését. Az aratáshoz a vetés elengedhetetlen, Mars és Vénusz együttállása pedig tudatosan elvetett fénymagokkal segítheti a magas minőségek megérkezését.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This