+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Kedden erősödik meg a Plútó és a Mars kapcsolata, hogy szerdán tetőzzön – a Hold a Plútóval való aznapi együttállása miatt érzelmi töltetet is visz a kapcsolatba -, majd péntekig még csökkenő intenzitással kavarja az állóvizeket. A Plútót szokták a Mars magasabb oktávjaként is említeni, most kettejük quadrat fényszög kapcsolatban áll, ez a teremtő, megvalósító erőket ébresztő fúzió jelölője. Konkrét, kézzel fogható segítséget kapunk minden megrekedt élethelyzetből a kitörésre, arra, hogy végre a dagonyát magunk mögött tudva az útra visszakerüljünk és előrehaladjunk.

A Plútó a kő kövön nem marad erejét veti be a valódi feladatainkhoz, küldetésünkhöz visszaterelésben, általa a mélységekbe lemerülve vágunk rendet és söprünk ki – ellentmondást nem tűrő módon – minden nem oda való szemetet. A Plútóban benne munkálkodik a romboló, pusztító erő, ám minden negatív felhangtól mentesen, hiszen fókuszában a méltatlan dolgok elpucolása áll, soha nem öncélú destruktivitás. Azért rombol, mert a régi építmény roskatag és düledező volt, eredeti funkcióját már csak ímmel-ámmal látta el és megérett a bontásra. A bontást pedig akkor is érdemes elvégezni, ha érzelmi szálak fűznek egykori tornyainkhoz. Tudnunk kell, hogy az új építmény szilárd, masszív alapokon épül, erős és stabil, a mostani valónkat szolgálja.

Az új kezdetekhez erőt, lelkesedést, motivációt tálal a Mars. Odateszi a spirituszt, a szikrát, hogy legyen magas oktánszámú üzemanyagunk, amivel magabiztosan és egyértelműen továbblendülünk. Használjuk ki a napokat, nézzünk körül, miben, hol van elakadásunk és tegyünk rendet, fogjuk meg a lapát nyelét és tudjuk azt, az erő elfogyás helyett egyre intenzívebben munkál bennünk, hogy kiássuk magunkat a trutyiból.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This