Szombaton veszi kezdetét az a néhány különösen izgalmas nap, mikor Mars és Uránusz együtt áll a Kos jelében, egészen február utolsó napjáig, keddig. Elképesztően nagy lehetőségeket ad az ég a mostani napokra, mert az együttállás hátterében a Halak csillagkép felfelé úszó, kiemelkedő halacskája látható, kiegészülve az Andromedea csillagképpel és annak magasztos üzenetével. Ez az üzenet az áldozat, az áldozat önként meghozva válik áldássá, hogy emelje életünk fényét. Zárójelben jegyzem meg, hogy a mostani napok és hetek visszaköszönő minősége az áldozat, nem véletlenül érkeznek különböző irányból, más-más megjelenési formát öltve hasonló tartalmú üzenetek, legyünk nyitottak füllel és szívvel egyaránt, hogy meghalljuk a hangot, és megérezzük a rezdüléseket.

Tiszta lap és makulátlan új kezdetek – egyik olvasatában erről szól az együttállás. Amikor – most – valami újba vágunk bele, ott munkálkodik a tisztaság és a szabadság, hiszen a születésének pillanatában ez a kozmikus energia hatotta át. A felszabadító erők felébredtek, hogy segítségükkel egy sokkal emelkedettebb minőségben kezdjük új fejezetünk betűit vetni. Ne lepődjünk meg, ha meglepő és meghökkentő, újszerű és formabontó dolgok pattannak ki fejünkből, mert az uránuszi érintettség ezt is ezüst tálcán teszi elénk.

Magasabbra tekintve és finomabbra hangolva vevőkészülékünket, már egy picit másként olvasható az ég üzenete: a körforgásból való kiemelkedés lehetősége, a szabadság valódi megélése érkezett meg. Az emelkedés ereje töretlen, hivatott bennünket a napi dolgok fölé emelni és közelebb vinni a magas minőségekhez (magasan fönt a Tejút szalagja fénylik), ahová megérkezhetünk, mint aki hazatárt, mert valójában ez történik. A szabadságot a minden és mindenki egy érzésében, megélhető formában, mintegy elixírt ihatjuk magunkba. Itt láthatunk rá, mi az az áldozat, amit meghozva tisztul egónk, mit hagyhatunk belőle a földön, ami nélkül magasabbra lendül életünk léghajója.

kép: www.xt-hisashi.deviantart.com

Pin It on Pinterest

Share This