Kedveseim!

 

November 23-án, csütörtökön 18 óra 30 perces kezdettel vezetett meditációt tartok. Ez az alkalom a Skorpió ollójához megérkező Nap miatt különleges: minden évben egy alkalommal éri el központi csillagunk ezt a pontot, ahol levághatjuk magunkról méltatlanná vélt minőségeinket; az elengedés erői ilyenkor a legerősebbek (a Rák ollójánál járó Nap is játszik még nyáron). Ha úgy érzed, ott a helyed, kérlek jelentkezz e-mailben a janos@ladonyijanos.hu e-mailcímen. A férőhelyek korlátozottak, egy kedves, családias kisteremben leszünk.

A válaszlevelemben pontosan megírom, milyen módon készülj a meditációra, mi az a néhány apróság, amivel igazán eredményessé tudod tenni az alkalmat.

A helyszín Óbudán található, a 1031 Budapest, Nánási út 2/a. szám alatt, a TÉRA Stúdióban, a negyedik emeleten. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, az Árpád híd pesti hídfőjétől induló 106-os busz az épület közvetlen közelében áll meg. A részvételi díj 2.000,-Ft/fő. A facebook „események” részénél pontosabb leírást találtok.

A jelentkezéseket és esetleges kérdéseket a janos@ladonyijanos.hu címre várom.

szeretettel:

Ládonyi János

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This