A szerelem és termékenység planétája az Ikrek jelében és az Orion csillagképi hátterében folytatja égi útját. Csütörtöktől mindezt a Tejúton, az Istenek Útján teszi és itt is halad, ezen a csodálatos fényszalagon egészen augusztus 9-ig. A Tejútra lépő bolygók esetében mindig megjelenik az isteni világokkal való kapcsolat; ilyenkor a legmagasabb minőségekhez való közvetlen kapcsolódás lehetősége nyílik meg.

A hétvégén a Vénusz az Orion csillagkép gamma csillagával, a Bellatrixszal áll együtt, ő a harcos szimbolizálója, Nimród válla. Itt jelenik meg a felvállalás és egyben színt is vallunk, mindez pedig a kapcsolatainkban jelenik meg: felvállalásként avagy elengedésként. A mostani égi helyzet kitűnően alkalmas a lebegős, semmilyen és egyben tutyimutyi kapcsolati lábvizek kiöntéséhez.

Legyünk tudatában, hogy a Tejút erői velünk vannak, támogatják a szerelemmel, művészetekkel, termékenységgel összefüggő minden működésünket, azaz minden vénuszi energiát átsző a legmagasabb rezgésű szeretet-minőség az elkövetkező hetekben. Ha pedig tudatában vagyunk, fordítsuk épülésünkre, fordítsuk kapcsolataink fényesítésére vagy szeretettel való elengedésére (ha annak érkezett el az ideje). Tegyünk bármit, de tudjuk, bármit is teszünk, ott az isteni világok támogatása; ezért érdemes ehhez méltó módon megválasztani döntéseinket és tetteinket.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This