+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Vasárnap délután az Ikrek asztrológiai jelében telik a Hold, azaz ekkor egzakt a Nyilas cikkelyében vándorló Nappal való szembenállása. Megértés születik, ami teljességet, kerek egészet hoz; olyan energiákat kapunk, amik finom szálakon segítenek az érem mindkét oldalát meglátni, megérteni, de egyben magasabb szinten is tudatosul a kétoldalúság. Ezt a magasabb szintet képzeljük el úgy, mint mikor megnézzük a fej oldalát, a kedves arcú hölggyel, netán szigorú, sasorrú úrral, majd megfordítjuk a pénzdarabot, ott a számokat olvassuk le. Mindezt rögzíti elménk, ám most a pénz lényegét, a szimbólum mélységeit értjük meg; megvilágosodik, hogy ez a kicsi fémdarab a két, szemre különböző oldala ellenére egyazon energiának két arca és ez az EGY valójában egy energia.

A Nap immár a Tejúton, az Istenek Útján lépdel, cselekvő énünk így érezhető kapcsolatban áll a legmagasabb, isteni energiákkal. Ez a Tejút-energia csodálatos szépségében teljesedik ki a mostani teliholdban, valahogyan a racionalitáson túl érezzük, azaz érzés-szinten tudjuk, hogy nemhogy nem vagyunk egyedül, de olyan égi erők segítenek és támogatnak minket, melyekre tudatosulva a földi vándor mindig biztonságban, egzisztenciális és érzelmi biztonságban érezheti, tudhatja magát. A Tejút-érintettség a Hold oldaláról is fennáll: a Bika csillagkép szarvainál jár, ezek a szarvak pedig a csillagösvényre emelő erők és egyben antennák is, melyek lehozzák az ”égi adást”. Ezek az antennák az ott járó Holdon keresztül lelki, érzelmi vonalon segítenek a magas, isteni minőségekhez kapcsolódni, finoman, éterien szállítják a kozmosz magas rezgésű üzeneteit.

A címben említett beavatást pedig a Merkúr uralma miatt és érezzük és éljük meg. A most érkező sugallatok, bevillanások – túl a magas minőségekkel való tölteten – egyben beavató erejű felismeréseket is hoznak. Olyan megviláglásokat, melyekkel együtt működve és haladva személyiség- és jellemformáló döntéseket hozhatunk, lépéseket tehetünk meg. Az már csak vastag, tömör tejszínhab (itt jegyzendő meg, hogy maga a tejszínhab is Tejút-analógia…), hogy a Nap a Kígyótartó gyógyító és beavató csillagképében halad, így kettős olvasatban is beavató ívet húz az Ikrek telihold. Ezek a beavató felismerések egyben gyógyító erővel is bírnak, erejükkel túlléphetünk nyavalyáinkon – attól függetlenül, hogy ez testi, lelki avagy szellemi síkon jelentkezik.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This