Meglátni és megszeretni. Még ha szirupos és elcsépelt is, ezt kínálja a Vénusz csütörtökre. Az apropó a Rák csillagképének bétájával, az Al Traf-fal való együttállása. Csak egy nap az élet – tartotta a sláger. Ha arra gondolt, hogy legyél mindig a jelenben, igazul szólt. Egy napnyi egzakt együttállás is messzire vezető folyamatokat indíthat el benned.

Meglátni és megszeretni. A Vénusz közismerten a szerelem planétája. Az Al Tarf jelentése: Tekintet. A Rák befogadó oldalán fénylő csillag rádobbantja szíved mindarra, ami a magasabb harmóniába, az egyensúlyba és igen: a megélt szerelembe emel.

Mi érdemel említést szerelem-ügyileg a csütörtöki találkozó kapcsán? Nem csak ember és ember közötti érzelmek teljesítik a szerelem definícióját. Bármit, amibe szíved, lelked beleviszed, képes vagy szerelemmel, azaz a Szer elemével, azzal a bizonyos mágikus ötödikkel működtetni. Ez azért is jó hír, mert így emelkedhetsz ki a hétköznapok malmozásából, a négy őselem képzelt fogsáságból. Az ötödik egyértelműen fölöttük van.

Mire számíthatsz? A Kedves megpillantása. Meglévő kapcsolatod frissülése, pezsdülés. Értékek felfedezése olyan emberben, akiről azt hitted, utolsó porcikájáig ismered. A benned élő Művész kebledre ölelése. A sor szinte végtelen. Bár valóban nem hosszú találkozóról beszélünk, emlékezz: a legkedvesebb tábortüzed is egy szikrával indult.

Titkos tipp: vágyaid felfedezése. Olyanokra gondolok, amikre nem gondoltál, mert esetleg elástad őket. Működj együtt a hátráló Neptunusszal és lásd meg most, kik is ők.

kép: pixabay.com

igen, látod már: a Vénusz a szerelemre fókuszálja Tekinteted

Pin It on Pinterest

Share This