Ha látod, mit kéne tenned, ne habozz. Kevés kellemetlenebb érzés tud szorongatni, mint az elszalasztott lehetőség feletti búsongás. A hét eleje pedig kifejezetten támogatja, hogy meglásd és el is kezdd, amivel dolgod van. Két feltétellel kiegészítéssel: legyen benne valami plusz, valami magasztos többlet – és szeresd csinálni. Ha ez így együtt áll, már tiéd is a győzelem. Íme, a részletek:

A legértékesebb égi üzenetek a csillagok világából olvashatók ki. A valódi, látható fényábrák a zodiákus köre fölött fénylenek. A „fölött” kifejezés itt és most minőségre vonatkozik. A Mars asztrológiai értelemben az Ikrek jelében jár, de ma nem ez a lényeg. Hétfőtől szerdáig áll együtt az Aldebaran csillaggal. Ez a különös nevű csillag a Bika szeme. Közvetlenül a Tejútra, az Istenek Útjára, a legmagasabb világba tekint.

Az itt járó vörös bolygó által a jó időzítés aktiválódik. Mert meglátod, amit eddig kerestél és már lépsz, léphetsz is. Figyelem: amikor előtted a tuti helyzet, nem ér tökölni. Illetve igen, de az árát is te fizeted meg; mást okolni önnön hezitálásodért – na az valóban nem ér.

Ne a legkönnyebb ellenállás irányába indulj és kerüld a megalkuvást. Utóbbit szokták „ésszerű kompromisszum” címkével marketingelni; kerüld el, hogy megvezessenek. Az alku az alku; piacon lehet helye, ám a megalkuvás nem kompatibilis a spiritualitás útján járó ember alapbeállításával.

Felfelé célozva jutsz magasra. Nem baj, ha nagyot, a jelenből nézve talán túlságosan nagyot álmodsz. Abból még sose sült ki semmi jó, ha mertél kicsi lenni és kicsikét álmodni. Ellenben, ha egy óriási célt tűzöl ki és nem éred el, egy nagyot akkor is megvalósítottál. Jóval jelentősebbet, mint a szerénykedő, aki csak a bolha háta fölé emelte az irányzékot.

Tedd bele a szeretet energiáját. Ez a tuning, az extra. Az Aldebaran egzakt módon szemben helyezkedik el az Antaressel, a Skorpió szívével. Mikor egyikükkel áll együtt bármely égitest, automatikusan szemben áll a másikkal. Most sincs ez másképp. Ez az oppozíció kiegészülésre, teljességre törekvést ébreszt.

Látod, mit kéne megléped, merre vezet az út és megtalálod, hogyan lángoljon fel szívedben a szeretet tüze. Itt mérheted le, hogy igazi, hogy kiállja-e személyes valóságod próbáját. Ha nincs benne a vegytiszta, elvárások és feltételek nélküli Antares-szeretet, akkor állj meg és tervezz újra. Nem a rendszerben van a hiba, hiszen – felépítéséből adódóan – ez lehetetlen. Kalibrálj újra és indulj meg álmod, vágyad irányába. Hezitálás nélkül.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This