2016. nov 05. 0

Megoldó vasárnap

Vasárnap pontot tehetünk olyan folyamatainkra, amikben egy helyben toporogtunk, megérkezhet a megoldás rajtunk túlnövő(nek látszó) élethelyzeteinkre. Különösen a délelőtt hozhat olyan hatásokat, amikkel ki tudjuk vágni magunkból az adott helyzetet frappánsan elrendező lépést. Ezt az erőt a Hold és a Mars együttállásának köszönhetjük, aminek okán említést érdemel az esetleges fokozott indulatosság kezelésének fontossága. Tudjunk róla, hogy erőt kapunk továbblendülni, vagy belekezdeni valami új, előrevivő dologba, de ezt az erőt ismerjük fel és csípjük nyakon, ha alacsonyabb szintre csusszanva netán megpróbálnánk másra erőltetni a tutit és oda jutnánk, hogy önnön tüzességünkkel esetleg perzselünk. A tűz – elsősorban – arra való, hogy saját kazánunkat fűtse és ezzel a gőzzel haladjunk előre; hagyjuk meg társainknak a haladási tempó megválasztásában (is) a szabadságot.

161106csonak

A Vénusz és az Uránusz kapcsolata továbbra is dolgozik, ezt spékeli meg a továbblépés és az ilyen módon elérhető szárnyalás, magasba emelkedés lehetősége. Másik vetülete a lelki, érzelmi korlátaink felismerése és némi önmunka árán, a legnemesebb értelemben vett önlegyőzés útján való meghaladása.

Ha átengedjük magunkon ezt a folyamatot, észrevehetjük, hogy látható, érezhető módon változik életminőségünk, mintha apró, láthatatlan kezek dolgoznának finoman a háttérben a múlt sarának elhordásán. Azon kapjuk magunkat, hogy könnyebben, tisztábban és nyíltabban tudunk önmagunk és a külvilág felé fordulni, megnő az igényünk látni a másikban a Fényt, akkor is, ha az a felszínen esetleg nyomokban sem mutatható ki.

kép: www.7-themes.com

Szólj hozzá(nk)!