+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Vasárnap, a Nappal karöltve lépett a Halak jelébe a Merkúr is, erősítve az elmélyülés fontosságát. Ahogyan cselekvő énünk befelé fordul és elmerül a lélek világában, úgy orientálódik szellemünk is a mélységek felé. Halak Merkúr idején igazán mély, valódi megértést hozó beszélgetéseket tudunk társainkkal folytatni, ahol a „társ” fogalma új értelmezést nyer: meg tudjuk élni, hogy bár a felszínen két külön individuum vagyunk, de valójában egyek vagyunk. Ennek megértése igazi kivilágosodás, megvilágosodás élményt ajándékoz, amivel gazdagodva már nem érezzük szükségét a másik kioktatásának, leckéztetésének, hiszen az olyan, mintha magunkkal tennénk.

Merkúri értelemben is fontos szerepet kap a befejezés, a lezárás: elérkezett az ideje, hogy a tudatunkban is elkészítsük az időszakos összegzést, osszunk és szorozzunk, majd kielemezzük a kapott végeredményt. Ennek tükrében hozhatjuk meg a döntést, milyen szellemiségeket, gondolatokat érdemes kikukáznunk, mert már elavultak, kifutottak; megélhetjük, milyen felszabadító megkönnyebbülni homlokráncoltató terhüktől.

Gondoljuk végig, milyen változások segítenék életünket, sorsunkat. Ahogyan a múltba nézünk, végigvesszük az elmúlt időszak tanulságait, tapasztalatait, már szinte magától rajzolódik ki az a fényes jövőkép, amibe be tudjuk építeni a tanult és megélt minőségeinket. Fogjuk ki egy kicsit szellemünk táltos paripáját a hétköznapi pörgős-menedzselős működésből és engedjük meg, hogy szárnyalva vágtázhasson mélyből a magasba, túllátva és túlmutatva a felszínen.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This