Ritkán írom le, hogy bizonyos embertípust nagy ívben kerülj el. Most is csak egészen halk pötyögéssel, szinte lábujjhegyen vetem pixelre, kiktől óvakodj. Aki nem szeret megvilágosodni, akit terhel a jó ötletek érkezése és herótot kap az isteni sugallatoktól – vele nincs dolgod. Persze fordítva is igaz.

Elégedettséggel bélelt sikerélmény. Ezt adja, amikor különleges bevillanás érkezik, amikor valamire – felső égi közbenjárással – megleled a legjobb megoldást. Idézd fel, hiszen megélted. Odatetted magad, kellettél hozzá. De jött valami extra hátszél. Kiérdemelted, tudod. Mivel méltó voltál és vagy rá, miért ne találhatna rád újra és újra a gyümölcsöző égi szikra?

Fényes és termékeny sugallatok napja a hétfő. Hangsúlyosan a legfelső polcról kapsz gondolatszikrákat – onnan, ahol a spirituális hatputtonyos, a tudati aszúesszencia lakik. A minőség kiváltságos, elérhetősége széles körű. Ezen a napon egzakt a Merkúr és a Sirius együttállása. Utóbbiban az északi égbolt legfényesebb csillagát tisztelhetjük.

Persze szemmel látható szépségén túl olyan minőségeket hordoz, amik említést érdemelnek amikről egyszerűen muszáj beszélni. Én pedig szíves örömest állok bele az asztrozófus „szent” kötelességébe. Tessék hát: a Sirius a Nagy Kutya (Canis Major) csillagkép alfája. A vele találkozó Merkúr egészen világos, jól megragadható ötleteket szállít.

A Sirius egyik titka a kettőssége. Bár Siriusról szokás beszélni, kettős csillag (A és B). Nyolcas alakú, azaz a végtelent formázó és ezt magában hordó pályán keringenek. Minden bevillanásban ott a földi(es) korlátokon túlra mutató megoldás. A hétfői nap szellemi „termékei” a háromdimenziós, polarizált földi működésünknél jóval magasabb rezgéssel tágítják értelmünket. Tudod: a legmagasabb polcon nem kannásbor lakik.

Ne hidd azonban, hogy eléd vetett alamizsnaként érkezik a szellemi jóság. A Sirius kettőssége a végtelenen túl a döntési szabadságot is megengedi-támogatja. Magyarul: készülj, hogy június 24-én szofisztikált ötleteid ébrednek. Választási lehetőségeket is kínál a Merkúr-Sirius találkozó, egyszóval: nem készen kapod. A spirituális tudatlegót viszont kedvedre építed azzá, amire vágysz. Ritka jó égi állás.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This