Hidd el, mindent megteszek, hogy a gyerekeim arra az egyetemre mehessenek, amelyikre akarnak.

Inkább lemondok a cigiről/kávéról/sörözésről, de a magánórákat kifizetem.

Hajlandó vagyok lemondani a kényelemről és elköltözni, hogy a legjobb iskola közelében legyünk, ne kelljen napi kétszer másfél órát utazni.

Ismered ezeket a sorokat és te is vég nélkül ki tudnád egészíteni. A szülő mindent megtesz a gyermekéért és ez így van jól. Hegyeket mozgat meg, követ rág, trollt harap ketté, szerelmetesen búg a frusztrált matektanárnak a kettesért, ha az kell. De vajon a kellő időben kezdi mindezt? Ez itt a kulcskérdés. Vajon tényleg olyan értékes a magánovi, az elit iskola, a legjobb egyetem? Igen, az, de akkor tud igazán jó felépítményt adni, ha az alapok jók, szilárdak. Mik ezek az alapok? Igen, úgy van. A gyermek érkezése és az azt megelőző időszak is fontos, sőt. Az a legfontosabb. Vártad-e az érkezését? Milyen légkörbe jött? Mi várta a külvilágban? Mind-mind kardinális kérdések. Tudnod kell, ez a legjelentősebb, ahogyan ház építésekor is masszív alap nélkül nem sokra mész a legeslegjobb építőanyagokkal sem – összeomolhat az egész, ha nem kellően szilárd a beton, amire épül.

Ha még nincs gyermeked, akkor tudsz előre gondolkodni, gondoskodni, alakítani a körülményeket. Ha már megszületett, de akár felnőtt gyermeknél is tudnod kell, soha semmihez nincs késő. Amikor elmondhatod, hogy késő, lefőtt a kávé, akkor kezd kihűlni a fizikai tested, az EKG-d vízszintes-egyenes és te emelkedve mosolyogsz a lenti világon. Ez ugye elég egyértelmű volt? Amíg élsz, addig megújulsz és ráhatással vagy nem csak önmagadra, de környezetedre is és nem csak a jövőért tehetsz, de a múltat is gyógyíthatod. Az egyik legjelentősebb tudás a foganás, a várandósság és a szülés témája. Szent és misztikus téma. Ha nem úgy történtek veled a dolgok, ahogyan az méltó lett volna, tudd, utólag is van rá gyógyír. Rögtön ott a megértés: mi mért történt, mik az okok, okozatok. Ez pedig szinte adja a megoldásokat. Amikor látod a működési mechanizmusokat, sokkal könnyebb döntést hoznod, reagálnod, majd gombolyítanod életed, sorsod fonalát.

Augusztus 29-én egy egész nap adatott a téma teljes körüljárására. A pszichogenetika, a biologika, a Recall Healing eszközeivel egészen más perspektívából tudsz a témára tekinteni. Ez egy különleges nap, szakmai vonalon nem, csak szervezésben működök közre, de nagyon javaslom mindenkinek, aki kicsit is érintett a témában. Ami még fontos: hozhatsz kérdéseket. Megformálhatsz menet közben is kérdéseket. Ami a legfontosabb: nyitott és megválaszolatlan kérdések nélkül zárhatod a napot. Találkoz(z)unk augusztus 29-én, szombaton a Harmónia Palotában, további leírást az eseményről itt találsz: https://www.facebook.com/events/4119743594733491/

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This