Kívánom, hogy feleslegesnek bizonyuljon az összes Főnixébresztő, akár online, akár személyes workshopról legyen szó. Zárójel: szeptemberben Sopronban tartok élőben is ilyen képzést. Pont úgy vágyom az elmélet és a gyakorlat (végül) feleslegesnek bizonyulására, mint amikor, hogy bekötöd a biztonsági övedet, van előtted légzsák a kormány közepében, netán rendelkezel lakásbiztosítással. Jó esetben – és legyen ez az alap – mind-mind triviális dolgokról értekezünk, amelyek semmi, vagy annál csak kicsit több jelentőséggel bírnak. Vélhetően és remélhetőleg soha nem azért csatoltad be az övet a kocsiban, mert számítottál három hét kulcscsonttáji fájásra lila foltokkal, mikor szikáran kemény platánfába csapódva a tehetetlenül előrelendülő testedet tartotta vissza a biztonsági heveder. Pont így működik a Főnixébresztő. Biztosítást ad, jöjjön bármilyen fordulat és élethelyzet. Nagyapám szavajárása volt: „kinyitom a rádiót és ezt meg azt mondanak benne…” Ő a barna műbőrtokos Szokolra gondolt, de analógiában továbbgörgetve: kinyitod a Zinternetet és már most hullámzik a második és lassan a harmadik hullám is. Nem értek a biológiai háttérhez, de a csillagos eget tudom olvasni. Ha feltekintünk, nem nehéz megjósolni, hogy az elsőt valóban követi második (is), ha a szálakat hasonlóan gombolyítják idei évünk évünk tavaszához képest. Ekkor jön jól a készség, ami benned munkálkodik.

Nem kell ledermedned, rebbenő verébként betojni, mikor a sas szárnyat bont. Amikor tudod, hogyan, miként és mivel ébresztheted fel a benned élő Főnixet, jóval nyugodtabban várhatod a jövőt – hozzon az bármit is. Emlékezz: nem a változás hoz bajt, hanem a változásra való felkészületlenséged. Megjegyzem, a változásra kevéssé hathatsz oda, ellenben a rá adott reakcióidat szabadon választhatod meg. Ennek  szellemében ülök a gép elé július 24-én, pénteken 17:00 és 20:00 között. Nem csak elmélettel, de sok-sok praktikus, azonnal használható gyakorlattal, működtethető (egyszerű!!) eszközökkel várlak a zoom rendszerében. A csoportdinamika áldásos hatásai pedig olyan ajándékokat adhatnak, amikre előre nem is gondolnál.

A részvételi díj 4.000,-Ft/fő, jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. Válaszlevélben minden fontos technikai információt elküldök.

Találkoz(z)unk július 24-én, egy csodás pénteken és ébresszük fel a Benned lakó Főnixet!


https://www.facebook.com/events/327754261558264/

kép: www.wallpapercave.com

Pin It on Pinterest

Share This