2016. nov 18. 0

Mindenek feletti szeretet

Péntek estétől szombaton, a déli órákig áll együtt a Merkúr a Skorpió csillagkép szívével, az Antares csillaggal. Időtartamát tekintve rövid, ám annál intenzívebb energiákkal teli a konstelláció. A szeretet legmagasabb, isteni minőségei találkoznak a megértés, a beavatás bolygójával: a szellemiségünk, gondolatvilágunk, egyben társainkhoz való kapcsolódásunk fuzionál a földinél magasabb szeretettel, amit megélhető módon hoz le az égi helyzet energetikája. A külvilág felé fordultunkban ezzel a mindent felülíró, transzformáló erejű szeretettel vagyunk képesek cselekedni, eszmecserélni. Észrevehető hatása a felülemelkedésben (is) jelentkezik: a szeretet bölccsé tesz, a felülről látás és a nagyobb távlatokból, összefüggéseiben is szemlélt kép egésze tárul fel; felismerjük benne a szereplők külön-külön sztorijait a nagy egész szempontjából is.

Mivel a Merkúr egyben gyermeket is jelöl, érdemes az együttállás erejére ülve emelni a Vele való kapcsolaton. Szülőként a felhőtlen, intenzitását tekintve (is) páratlan szeretetet áramoltatva csodákat adhatunk gyermekünknek. Amennyiben még nincs itt fizikai testben, mert a., vagy úton van már b., még „tervezési” fázisban tart érkezésének előkészítése, akkor is a korábban taglalt legmagasabb szeretet-alapokon tudjuk vele felvenni a kapcsolatot, beszélni, megértetni, hogy helye van, hogy szeretetben várva érkezhet. Az időszak egyben a lelkek érkezését is támogatja; Hermész, olümposzi védnöke a lelkek kísérője, a fény, a világosság hírét hozza el.

161119szivhinta

Bármilyen zsúfolt is a péntek esténk, szombat délelőttünk, erősen ajánlom egy rövid elcsendesedésre időt szentelni és a saját valóságunknak, vágyainknak, igényeinknek megfelelő gyakorlattal/meditációval ráhangolódni a csodát hozó égi helyzet energiáira. Belső háborgás nélkül, tiszta szívvel és figyelemmel konkrétan érezhető, megélhető az isteni szeretet ereje, megnyilvánulása.

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!