2017. okt 31. 0

Mindenszentek és angyalok

Szerdán, Mindenszentek napján együtt áll a Mérleg asztrológiai jelében vándorló Vénusz a Szűz csillagkép Alfa csillagával, a Spicával. Az aratás, mint beérett minőségekkel való találkozás jelenik meg emberi kapcsolatainkban, kiváltképp párkapcsolatunkban. A múltban végzett „munkánkkal” szembesülünk, lemérhetjük (és le is mérjük…), mennyi energiát, figyelmet és törődést fektettünk ezekbe a viszonyulásokba. Ami szembejön, azt mi magunk vetettük el korábban; olyan ez, mint állni a körhinta mellett és csodálkozni, hogy karamellfagyi van a műanyag csacsi hátán. Itt érthetjük meg, hogy azt mi tettük oda és ha nem ízlik a karamellfagyi, legközelebb vaníliát vagy kókuszt pakolunk rá, tudva, hogy törvényszerűen visszatér hozzánk a következő körben. A pisztácia elfogyott.

Afrodité bolygója innentől pedig a csillagkép angyali részén halad keresztül – jelenvaló és közvetlen kapcsolaton át tudjuk égi segítőink támogatását kérni kapcsolataink emeléséért és fényesítéséért. Fontos tisztában lennünk, mit is akarunk és ezt konkrétan, pontosan megfogalmazott, precíz kérésként kimondani angyalaink felé, mert ebből értenek. Az olyan általános jellegű „ej, angyalkák, de jó lenne, ha kicsit segítenétek nekem!” felsóhajlásokkal túl sokat nem tudnak kezdeni. Ilyenkor felvonódnak az angyalvállak és erejüket a vágyaikat tudatosan és szabatosan kimondó földi vándorok megtámogatására fókuszálják, remélve, mihamarabb kilábalunk önnön határozatlanságunkból.

A Szűz angyali része most profánul szólva egy bálteremhez hasonlít: ahogyan a Vénusz belépett, úgy lép ki belőle a Nap, de magával viszi az angyali minőségek esszenciáját, az elmúlt időszak szárnyas segedelmével „elért” csodái mind-mind velünk maradnak és fényesítik életünket. Zárójel: ha netán elégedetlenek lennénk angyalaink munkájával, gondolkodjunk el, valóban jól fogalmaztunk és érthetően, kerek kommunikáció által kértük segítségüket?

 

kép: www.pinterest.com

(The Smart Witch: Day of the Week Candle Colors)

Szólj hozzá(nk)!