Pénteken és szombaton áll együtt a Nap és a Szaturnusz a Vízöntő asztrológiai jelében. Ez a két nap remek alkalmat kínál, hogy

egyrészt ráláss mindarra, ami hátráltat utadon és jellemzően benned lévő akadályozó tényező. Figyelem: az alibizésnek nem tesz jót, mert megmutatja azt is, ha belülről vetíted ki és a projekció valóságosságában vallásos tisztelettel hiszel.

másrészt pedig megértsd, milyen erősségeidet, értékeidet érdemes jelenedben felhasználni önnön szabadságot megteremtéséért/megerősítéséért. Itt tudatosíthatod, hogy a múltban már nem egy alkalommal győzedelmeskedtél, ennél akár intenzívebb (ellen)szélben is, akkor most mivégre kéne bizonytalankodnod a sikered kapcsán?

Ha már rálátás: bár asztrológiai értelemben a Vízöntőt rója a két princípium, a Nap útjának csillagzatai közül a Bakba érkeztek, ezen az emblematikus napon pedig a fényábra szeménél, az Oculus csillagnál ráznak kezet. A Bak szeme látja, azaz a kép által mutatja is a megváltás irányát. Ezt azért jó tudnod, mert bármely, a haladásoddal, a valódi fejlődésed irányával összefüggő kétségedet, félelmedet, szorongásodat képes vagy elpárologtatni. Zárójel: a „kép” szót szándékos szóismétlés gyümölcseként duplikáltam. A Bak szeme pedig – hasonlatosan a Koséhoz, a csodálatos energiájú Hamal csillaghoz – a Tejútra, az Istenek Útjára néz, nem pedig a tavaly bezárt áruház rakodórámpája alá. Éppen emiatt tudnod kell, hogy a péntek és a szombat sugallatokban, megerősítésekben gazdag, magas minőségű muníciókkal felruházó, igazi tuning-nap.

kép: wall.alphacoders.com

Pin It on Pinterest

Share This