Ezt a bejegyzést nem nekem kéne írnom. Mégis, kísérletet teszek, hogy szegényes eszközeimmel rávilágítsak a csütörtök egyik égi csodájára (direkt külön bejegyzésben, nem keveredve a Merkúr-Jupiter szembenállás önmagában is zseniális energiáival). Ezen a szent és csodás napon éri el az Oroszlán asztrológiai jelében járó Nap, központi csillagunk a Rák csillagképéhez tartozó M44 Praesepe csillaghalmazt. Nevezik Jászolnak, Méhkasnak is; energetikájának szépsége nehezen felülmúlható. Ez a születés helye; mégpedig a legmagasabb rezgésű, Tejút-energiáktól megtermékenyült lélek születésének helye. Ha élhetek önkényes kiemeléssel, akkor a Rák anyai hármasságának (befogadás-táplálás-elengedés) ez az esszenciája, itt a csúcspont.

A csütörtök nem csak jövőt tervezni is jó. Emlékezzünk, hogy a Hold növő fázisában a gyarapodást ösztönzi. A nap intenzív erőkkel ösztönzi a foganás, mégpedig a szerelemgyermek minőség leszületéséhez vezető szent nászt. Profán, tisztátalan erőkkel nem kompatibilis; lásd meg, kérlek: ennek az energiának nincs (nem is lehet) alacsony szintje. Éld át, mennyire szépséges ez a motívum, a szentséges találkozó és élj vele.

A témában ajánlom augusztus 29-én a következő eseményt, ahol rengeteg régi, már nem kívánatos minta átírása mellett a méltó és való, igaz minőségekhez is közelebb kerülhetsz: https://www.facebook.com/events/4119743594733491/

képek: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This