2017. nov 23. 0

Mondd ki, s menten megtisztulsz!

Péntektől vasárnapig trigon fényszögön keresztül dolgozik össze a Nyilas asztrológiai jelében járó Merkúr és a Kosban haladó Uránusz. A Merkúr ekkor a Skorpió csillagkép fullánkjánál halad, ami a gyökeres változtatásokat szimbolizálja. Szellemiségünk és kommunikációnk egyaránt segít ezeknek a változásoknak a megteremtésében. Mielőtt félelmetesnek tűnne: a radikális változás nem rossz. Sőt. Lehet, hogy hirtelennek tűnik és nagy levegőt kell hozzá vennünk, de megéri. Ha van egy kupac trágya, akkor kirámolhatjuk az őrölt bors adagolására szolgáló apró faspatulával is, alkalmas rá a szerszám, bár irgalmatlanul sokat kell fordulnunk és napokig is eltarthat, míg eredményesen befejezzük a sz@rpucolást. Ehhez képest a gyökeres változtatás az, amikor egy masszív lapátot ragadva pár erős, lendületes mozdulattal csapjuk ki az ürüléket, meglepően könnyedén és hamar.

Az Uránusztól érkező inspiráció a szabad alapokon nyugvó új kezdeteket támogatja; tiszta, mellébeszéléstől mentes módon. Előfordulhat, hogy kívül kerülünk korábbi karámunk kerítésén, de semmi pánik: amikor ezt átéljük, már nem vagyunk birkák. Ha korábban bégettünk is és együtt mentünk, legeltünk a nyájjal, mostanra ez megváltozott, szabad, önálló létezővé értünk, amit ki is tudunk mondani és ebből a perspektívából kommunikálunk embertársainkkal is.

Ez a bolygószövetség (ami szombaton a legerősebb, ekkor egzakt a trigon) az emelkedést, az előrehaladást, a dolgok jobbá tevését támogatja. Emlékezzünk: ha tudjuk, milyen szél fog fújni a tengeren, már tudunk annak megfelelően hajózni. Rossz szél nincs, csak olyan, amire nem voltunk felkészülve. Gondoljuk végig, mit kéne kimondanunk, avagy milyen gondolatokat lenne érdemes gyökeresen megváltoztatnunk, majd vegyünk mély levegőt és hajrá!

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!