2019. jan 18. 0

Nap a Vízöntőben

Vasárnap lép át a Nap a Bak cikkelyéből a Vízöntő zodiákusába. Erősödő szabadságvágy, a terhektől és kötöttségektől való intenzív szabadulási inger jelzi a vízöntői erők testesülését. Valahogy szűknek tűnik a ruha, ha nem hagy elég mozgási szabadságot. Most sokkal pontosabban és tisztábban érezzük, életünk mely területein engedtük el az alapértékeink közül a tisztaság, szabadság, függetlenség szentháromságának valamelyikét, netán mindegyiket. Zárójel: a független nem azonos az elszigetelttel; emlékezzünk: csak szabad és független ember tud értékes emberi kapcsolatokat kialakítani, a függetlenség alapja a gyümölcsöző és kölcsönösen partneri energetikájú emberi viszonyulásoknak.

A szabadság ajtókat nyit és kapukat tár szélesre: ötletek, sugallatok tömkelege érkezik, rajtunk áll, kezdünk-e velük bármit is. Ha úgy döntünk, hogy igen, akkor nagyon erős támogatottságot is tapasztalhatunk, ez az égi aspektus alkotó, kreatív énünket inspirálja. Ne lepődjünk meg, ha meglepő dolgok sülnek ki ebből a folyamatból, mert a Vízöntő cikkelyének társuraként ott munkálkodik az Uránusz és ahol ő jár, ott a szokatlan, újszerű, váratlanul zseniális minőségek is felütik vidám fejüket.

Nagyon-nagyon fontos, hogy megéljük az energiák szabad áramlását: tudjunk adni és elengedni. Amikor ez a két „tevékenység” önzetlenül megy, csodák történnek velünk. Aki ad, az kap. Nem fordítva, ne várjuk a Kozmosztól, hogy előbb folyósítsa a pályázati pénzt, majd fogadja el a visszaosztásunkat, nem közbeszerzésről van szó, hanem univerzális energiák áramlásáról, ahol azzal a biztos tudattal adhatunk, hogy az egyrészt jó, másrészt bőséggel érkezik vissza hozzánk. Bőséggel, a Vízöntő ugyanis, nem prosztata megnagyobbodásban szenvedő szenior, akinek alig-alig csurran ki valami, hanem önti, azaz zúdítja, bőséggel bocsátja rendelkezésre a vizet – és bármi mást. A Vízöntő minőségben áradnak a dolgok.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!