Péntektől vasárnapig – szombati tetőzéssel – érezteti hatását a Nap és a Jupiter szembenállása. A Nap a Kos jelében halad, a Jupiter pedig a Mérlegben. A Nap a rálátást, a világosságra törekvés energiáit szimbolizálja, teszi ezt a kezdetek és az új energiák ébredésének zodiákusában. A Jupiter a Mérlegben, az állatöv „tükörházában” araszol – látszólagosan – hátrafelé, a kapcsolatokból érkező tanításokat, a társainkkal közös együtt-játszós történeteinkből kinyerhető bölcsességeket testesítve meg.

A szembenállás kiegészülést ad, a két égi vándor energiái együtt adják a teljesség élményét. A mostani napokban a lendületesség és az új kezdetek kínálják a harmónia megteremtését és a teljessé válást a kapcsolatainkból érkező nemesítő tanítások és bölcsülés által. Nézzük meg, mit hoz kedvesünk közös történetünkbe, mi az, amit tőle és általa tanultunk meg. Tegyük teljessé a képletet és lássunk rá, hogyan egészül ki ezzel az információval a tüzes, újító és pezsdülő énünk.

Ne feledkezzünk meg az áldozat minőségéről sem, hiszen a Kos érintett: itt ismerhetjük fel, minek az önként történő feláldozásából teremtődött áldás és ez az áldás miként és hogyan egészül ki kedvesünktől kapott tudásmorzsáinkkal és veknijeinkkel. Tudjuk, hogy a két energia kiegészülése magasabb szinten megélhető minőségeket fial, a két helyre irányuló figyelem egymást kiegészítve adja a szinergiát, az összeszorzódás, hatványra emelődés erejét.

kép: www.tufing.com

Pin It on Pinterest

Share This