Egy gyönyörű energiájú kozmikus esemény, a Bika szarvainál ránk mosolygó Nap-Merkúr együttállás emlékeztet: nem mindegy, ki ad tippet. Érdemes megválogatni, fontos kérdésekben kire is hallgatsz.

Vannak a „jól értesültek.” Aztán ott a reneszánszát élő pletykalánc. Ne feledkezzünk meg a hírharangokról sem, ám az egyik legintenzívebb véleményformáló erővé a kommentszekció emelkedett.

Akár jó dolgokat is találhatsz ilyen helyeken búvárkodva, ám gyakoribb a dupla H. Hülyítés és Hergelés, nem Helly Hansen. Az eredmény egyértelmű: korbácsolódnak az indulatok. Valahogy mindig ide lyukad ki a diskurzus, tegyen bár hasznos kitérőket, bukkanjanak fel okos észérvek, értékes tapasztalatok, végül mégis rá kell tenyerelni a nagy, vörös, zsigeri nyomógombra. Ez a természete, amivel viszont torzítja a tisztaságot, úgyhogy nem válhat igazán hasznodra.

Figyeld meg, hová jut, aki pletykák, mendemondák, hoaxok, fotelben kövéredő, ápolatlan entervitézek kommentjeinek befolyásolásától görnyedten hoz döntést. Ritkán boldogok, na. A jelenség adott, mindig lesz, aki jobban tudja nálad, neked mi jobb és meg is ijeszt, hogy a vesztedbe rohansz, ha nem rá hallgatsz. Tudod: se a poloska, se a kullancs, de még a lótetű nem készül kipusztulni, hiába lenne rá igény. A dolog, úgy fest, rajtad áll. Azaz: válassz máshogy!

A jó dolgok fent, magasan találhatók. Klasszikus példa a boltok borospolca. Alul nagy kiszerelésű, szigorúan műanyagba töltött „bornak látszó lőre” bizonyítja az élelmiszervegyészet munkásságát. A mennyiségre fókuszáló, olcsó kemikáliák fölött már üveges, asztali borok kapnak helyet. Egyre magasabban egyre jobb termékeket helyeznek el, legfelül pedig a prémium. Azon a bizonyos magaslaton már aszúfélék, Villány gyöngye, Badacsony kincsei, Somló iható gyémántja és a többi extra bor kínálja magát.

Ha még egy picit álldogálsz a polc előtt, érdekes következtetésre jutsz. A mennyiség fordított arányosságban áll a minőséggel. Alul több tíz liter pancsolmányt tároltak be, legfelül pedig már csak pár palack trónol. A csúcson már nem literben mérnek.

A bort – ideális esetben – szőlőből készítik, azt pedig a Nap fénye érleli be. Így válik ihatóvá a kozmikus minőség. Ideje tehát egy kicsit még feljebb emelnünk tekintetünket. Fel, egyenesen a végtelen kéklő égre. Ott rajzolódik ki ugyanis egy príma együttállás.

Nap és Merkúr találkozik egymással a Bika csillagzat szarvainál. Igen, asztrológiai értelemben mindkét égitest az Ikrek jelében jár. Ez az alapszintű megközelítés, itt írtam róluk:

Ikrek Nap: https://ladonyijanos.hu/ikrek-nap-halado-szinten/

Ikrek Merkúr: https://ladonyijanos.hu/kezdodik-a-hazibuli

A zodiákus körén túl, helyesebb a felett kezd finom vonalakkal kirajzolódni a lényeg. Az a velős tartalom, ami fénnyel íródott.

Apropó, világosság: a kézfogó éppen a Tejúton, az Istenek Útján valósul meg (https://ladonyijanos.hu/tejutra-lepni-keszulodo-nap/

). Nem nélkülözheti tehát a közvetlen, valós és valid isteni kapcsolódást.

A Bika szarvai. Ejtsünk pár szót az emblematikus pontról. A két szarv antenna. Lehozza az égi adást, egyúttal feltörő erővel segít az isteni minőségbe emelni, amit valóban vágyunk. Ritka inspiráló pont. Halk közbeszúrás: pont emiatt hordott oly sok táltos, spirituális-, vallási vezető és egyéb, égi kapcsolatra törekvő szereplő szarvas fejfedőt – régen és most.

Amit érdemes tenned a június 13. és 15. között egzakt összmunka során: figyelni. Ébernek és nyitottnak lenni. Azaz:

Bambaságot a mélyhűtőbe, pihenjen a marhalábszár tőszomszédságában. Ezen kívül jól jön még egy adag tisztaság. Túl a rendszeres zuhanyzás értelemszerűségén, e három napban érdemes mértékkel étkezni és kevéssé üdvös dolgokat, minőségeket beengedni. Szóval az energiaitalba áztatott maciforma gumicukor evési rekordját ne most akard megdönteni. Szerintem máskor se…

Ha a zabaorgiát át tudod ütemezni, akkor már csak az Éves Fröcsögve Gyűlölködés Napját (ÉFGYN) lesz való szkippelned. Mindez antennáid finomodását, érzékelésed tisztulását hozza magával, szinte automatikusan.

Amikor kellően tisztán, megfelelő éberséggel létezel, a bevillanások megtalálnak. Mint mesterlövész a célkorongot, úgy trafálnak telibe a megvilágosító, isteni eredetű ötletek. Mivel a Bika csillagzatáról beszélünk, a teremtő termékenységet himbálja a késő tavaszi szél, mint régi, szépen megmunkált cégért a fogadó ajtaja felett. Magyarul: az ideából valóságot formálsz, mégpedig örömteli módon. Ezért megéri a mértékletesség. Mert a cél nem más:

Lehozni és működtetni a magasabb világok ösztönzését. Itt és most.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This