Nemrég már átéltünk egy Nap-Merkúr együttállást, most egy újabb vár ránk a csütörtöki napon: a látszólagosan hátráló mozgást végző Merkúr a Bika jelében találkozik a Nappal. Az ilyen bolygótalálkozások mindig kommunikációs helyzeteket, megértési feladatokat játékokat, társainkkal való együtt tanulós-fejlődős feladványokat hoznak. Retrográd Merkúr esetén előfordul, hogy az adásban, netán a vételben zavar áll be, legalábbis úgy érezzük. Nehezebb kifejezni magunkat, a zistennek se értjük meg, mit akar mondani a másik, kényszeresen elbeszélünk egymás mellett.

Nem kavarta össze a fejünket valami gonosz kis manó, csupán a megértés és megértetés területén kaptunk egy picit haladóbb szintű pályát az életnek hívott kalandjátékban. Elég tudnunk, hogy ez az energia dolgozik és máris elkerüljük a nemtudásból fakadó kellemetlenségeket. Több energiát fektetve a kommunikáció területébe, úrrá tudunk lenni ezen a hatáson. Nem kell fogalmatlanul bemennünk az erdőbe: vagy térképet és iránytűt, vagy bozótvágót vigyünk magunkkal.

A zűrzavar illúziója mögött pedig ajándékok és jutalomfalatok várnak ránk: magas szinten működtetve eszmecserélő énünket, különleges felismerések, beavató élmények várnak ránk a társainkkal való beszélgetések, kapcsolódások mentén. Ez a nap a fokozott kommunikáció jegyében telve különleges meglepetéseket, nagyszerű tapasztalásokat és termékenyítő felismeréseket tartogat számunkra.

kép: www.abstract.desktopnexus.com

Pin It on Pinterest

Share This