A Nap-Szaturnusz quadrat lehetőségeket kínál. Munkás, akár beleizzadós módon, de nem akar megszívatni – állítsa bármely asztroszaki. Három rövid perc alatt végigszaladunk a miérteken.

Áttörés.

Átlendülés a holtponton.

Kulcsmomentum.

Talán ez a három kifejezés fedi le leginkább, mire számíts. Természetesen nem önmagától pottyannak az öledbe. A belőled kiinduló szándék által, konkrét tettek beérő gyümölcseként jutsz el hozzájuk – immár megérdemelten. Itt érdemes visszatekinteni a kiindulásra:

Halogatás. Meg kéne tenned, még nyomaszt is, de mégsem cselekszel. Világosan látod a kirajzolódó koordináta-rendszert: az idő telésével arányosan nő elégedetlen önutálatod szintje. És most következzen a bombabiztos csavar:

A Nap és a Szaturnusz (Földünkről nézve) 90 fokos kapcsolódásától önmagában semmi az égegyadta világon nem történik. Te viszont dönthetsz.

Belső erőből kiinduló, sárcuppantó ellépés. Ez az, amire szükséged van. Nincs sikerrecept, se tuti, titkos formula. És igen, az is lehet, hogy nem sikerül. Mégis: nyugalmat kapsz, mert megtettél mindent. Nem csak alibiből próbálkozgattál, hanem minden tőled telhetőt elkövettél a sikerért. Mégse erre készülj, mert várakozáson felüli a megvalósulás aránya:

A Nap éppen a Bika csillagkép szarvainál jár. Antennák a Tejútra, lehozzák az adást, felemelik a szándékot. Nem máshová, az Istenek Útjára. Ami fontos és fény van benne, sikerülni fog. Már ha kellő állhatatosság szorult beléd.

Maga a gyűrűs bolygó igen érdekes csillagképi pozíciót foglal el a június 8. és 10. között egzakt fényhíd során. A Vízöntő jövőbe ömlő, tisztító vizének és a Halak visszaúszó halacskájának apró metszetében lépdel. Összeköti múlt és jövő erőit, nem is akárhogyan:

Összpontosítva a régóta tervezett dolgok beindulhatnak, célba érhetnek. Úgy, hogy az sokáig és tartósan elégedettséget, a megteremtett valós érték fölött érzett boldogság ritka becses érzetét kínálja fel.

Száz szónak is egy a vége: nem görcsös és nem nyögve nyelős. Legfeljebb alacsony szinteken kapálózva, azzal meg semmi dolgod.

Emlékezz: ne a földön csúszó, kúszó, mászó jószágokra fókuszálj; érdemes inkább tekintet emelned és a végtelen, kéklő ég magasba röppenő madarait nézned. És persze – energetikailag legalábbis – lekövetned.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This