+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Csütörtökön 17 óra 28 perckor lép át a Nap a Nyilas zodiákusából a Bak jelébe. Ez a téli napforduló ideje, eddig tartott a nappalok rövidülése, mostantól (egy rövid szusszanást követően) már hosszabbodnak a világos órák, hiszen megszületett a Fény! A Bakhoz tartozik a megváltói minőség, így most bennünk is megszületik önmagunk megváltásának lehetősége. Jobban jelen tudunk lenni életünkben és sorsunkban; azzal, hogy megérkezünk a mostba, már megtettük az első lépéseket, hogy életünk urává váljunk.

Lehet, hogy most még a szemünk számára nem látható a nappalok hosszabbodása, de a lelkünk pontosan érzi és tudja, hogy a fordulat megtörtént, hogy növekszik, erősödik a fény. Olyan ez, mint mikor gyertyát gyújtunk: először egészen kicsi a láng, talán megfordul a fejünkben, hogy ki is aludhat, majd kezd erősödni és elérkezik egy pont, amikortól kételkedés nélkül látjuk, hogy a világosság győzedelmeskedett.

Érdemes a születő Fényt a magunk módján, szertartás-szerűen köszöntenünk. Ez a szertartás legyen olyan, amire rádobban a szívünk és rárezdül a lelkünk, nem kell senkihez és semmihez idomulnunk; hiszen a megváltó minősége bennünk van. A Kozmosz a technikai megvalósítás eszköztárától függetlenül értékeli tiszteletünket, mellyel üdvözöljük a világosság megszületését. Isten hozta a Fényt!

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This