A Karácsony a szeretet ünnepe. Ez a közkeletű címkéje, még ha nem is innen ered. Alapvetően ugyanis születésünnep. A Fény születését ünnepeljük. Ezt persze komoran, hamvasztás előtti búcsúztatót idéző hangulattal nem lehet megélni. Jogos tehát az elnevezés.

Gyakori sóhajtástárgy a szeretet lanyhulása december 26. után. Csömör, repedő gyomor, ajándékcunami, kisütött ingerbiztosítékok. A csillogó szemet undor, közöny, enyhén bágyadt rosszindulat fertőzheti. Másnál.

Erre még a művészet is rálapátol, nem is kicsit. A Neoton ügyes dalszerkesztéséről, egyszerű, de fülbe mászó slágereiről volt közismert és népszerű. Mint a Zenegép. „Ha elmúlik karácsony” című nótájukban rögtön az elején szögezik le: a szeretet lángja halványabban ég. Hát egy lóf@szt. Dehogyis.

Érdemes tudatosnak lenned arra, mit énekelsz, dúdolsz, mert több puszta fülbemászásnál, erről itt olvashatsz többet, régebben alaposan körüljártuk a témát.

Elegánsan húzd be mindkét féket, tedd le a lábad, majd elegáns ívben lendítve vesd át, s szállj le a bringáról. Arról, ami a szeretet automatikus csökkenését hajtja malmozva. Mert nem úgy van az. Idén különösen nem. Ne hidd el, nézz az égre.

Vasárnaptól szerdáig egzakt módon áll együtt a Mars a Skorpió szívével, a csodálatos energiájú szeretetjelölővel, az Antares csillaggal. A legmagasabb szintű, elvárások, kikötések és feltételek nélküli szeretet energiájával.

Az Antares nevében anti-Ares is. Ezt gyakran a Mars (azaz a hadak ura, Ares) „ellenfeleként” aposztrofálják. Alapvetés: a csillagok világában nincs torzsalkodás, sem vetélkedés. Nem ellenfél, különösen nem ellenség. Hogy is lehetne az? Kiegészítő.

A szeretet erejére mutat rá. December 26. és 29. között pedig, hála az együttállásnak, egészen intenzív szeretni tudáshoz kapsz kozmikus segítséget.

Nem mehetek el szó nélkül augusztus huszadika mellett. Tudom, most felszaladt a szemöldököd. Sebaj, megmagyarázom.

Akkor találkozik – évről évre – központi csillagunk, a Nap az Oroszlán szívével, a Regulus csillaggal. Szintén magas rendű szeretetjelölő. Hogy miért hoztam szóba? Kérlek, olvasd el a belinkelt írást. Ott a válasz. Egy bónusszal kiegészítve, ami feloldoz a „mindenkinek meg kell bocsátanom” torz elvárása alól.

A két energia hasonlatos egymáshoz. Nem azonos, de vonalaikban felsejlik a rokonság. A szeretet itt is, ott is testet ölt.

A Mars-Antares kézfogó kezdeményezőkészségedet birizgálja. A szeretet indíttatásával közelíthetsz a másikhoz. Nem mellesleg: rengeteg korábbi problémát pofonegyszerűen oldhatsz így meg.

Energiák áramlása indul be. Mert mit is csinál egy szív? Pusztán biológiai megközelítésben vért, azaz életerőt áramoltat. Szeretetet, na. Ha nem említettem volna még, ez konkrét jégoldó hatású spirituális vegyület. Használd, élj vele, mert kitűnő.

kép: pixabay.com

a szeretet fénye és ereje hasonlóan csillagszórós

Pin It on Pinterest

Share This