Várd el az értéket egy asztrozófiai/asztrológiai előrejelzéstől! Alapvetésként kezeld, hogy valahol megtalálható benne. Különböztesd meg a kizárólag a szórakoztatásról szóló tartalmaktól – azzal, hogy magasabb elvárásokat támasztasz. Kell, hogy adjon pluszt, többletet; olyasmit, amivel valóban gazdagabbá válsz. Amikor ezt állítom, a következő – eddig kellően nem hangsúlyozott – dologra gondolok:

Celebek hálószobatitkai,

dekázó kiskacsa,

a tíz legviccesebb szelfibaki.

Ezt a sort több millió példával lehetne még hizlalni. A – nem csak – közösségi média ontja magából a hasonló tartalmakat. Clickbait – ezt szokásos említeni velük kapcsolatosan, amit „kattintásvadász”-ra fordítottak, elég sántító magyarsággal. A cím azonban még nem minden, mert ilyet egy csillagfürkész is adhat az értekezésének. Valahogy így:

Három ok, amiért a Kosok képtelenek a hétvégén ellenállni egy Bika csáberejének,

Így rúgja ki alólad a kisszéket a felbőszült Plútó,

Elérkezett a szigorú Szaturnusz bosszúja, a valódi Csillagok Háborúja.

Ha ezek után még rá is kattintasz, mindenképpen fogalmazd meg az elvárásodat. Ez pedig mutasson túl a vegytiszta szórakozáson. Az is teljesen rendjén való minőség, de nem az égi történések krónikáiban.

Legyen célja, értéke annak, hogy a csillagok világát tanulmányozod. És nem, nem a Kozmosz tisztelete miatt. Azt ugyanis nem várja el se tőled, se tőlem, se senkitől. Magad miatt. Égi eredetű, kozmikus lény vagy. Oly sok dolog szórakoztathat „csak úgy.” Az égfürkészés a profán minőségek fölött helyezkedik el és ennek okát megértened végtelenül egyszerű. Íme:

Égi eredet. Ahogy rád is, úgy a csillagok, bolygók világáról szóló előrejelzésekre is igaz. Ennek felismerése kulcsfontosságú, ugyanis így emelkedhetsz az üres scrollozásból

figyelő,

értő,

észrevevő létezővé. Már ezért megéri.

Érvényes, bepecsételt vízum a kiemelkedés világába. Ezt kínálja fel a megfelelő, értékfókuszú, magasra pillantó tekintettel befogadó hozzáállás, amikor asztrozófiai bejegyzéseket olvasol. Ezt pedig fixen földre szegezett tekintettel soha nem érheted el. Válts, pillants fel és engedd, hogy megnyíljon – és megérkezhessen – mindaz, ami odafönt van.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

 

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This