Nem szoktam hangoztatni, leírni meg még kevésbé, de vallom, hogy a leghatékonyabb, ha nőt férfi, férfit nő masszíroz. Ez nemcsak a masszázsra, általánosan minden gyógyító, segítő jellegű tevékenységre vonatkozik.

Miért hatékonyabb így és ha tényleg hatékonyabb akkor miért nem propagálom?

Itt és most a földön fizikai testben élve a polaritás világában létezünk, férfi és nő, nappal és éj, lent és fent, és így tovább. A mostani életünk azonban csak egy fejezet egy nagy-nagy könyvben, és amikor nem hús-vér testben élünk, akkor minden egy (helyesebben: EGY). Számtalan helyen számtalan tanítás szól erről; a földi, fizikai dimenzión túl megszűnik a polaritás, a tér és idő keretrendszere, és a „minden egy” állapota VAN.

Addig azonban, míg eljutunk ide, néhány kör megfutása ránk vár a földön, tehát jelen életünkben érdemes megbarátkozni vele, hogy az anyag szintjén polaritással találkozunk lépten-nyomon. Az égi EGY energiája viszont poláris megnyilvánulásban tud kiteljesedni és leginkább hatni a földön, ezért vallom, hogy legjobb, ha nőt férfi, férfit nő masszíroz. (Lábjegyzet helyett itt kell leírnom, hogy nekem is vannak férfi vendégeim, nem tartom jónak, hogy segítő tevékenységet folytató oldalról különbséget tegyek)

Mégis egyre-másra hallom a hölgyektől, hogy inkább nő masszírozza őket és tartanak a férfi masszőrtől (urak részéről hasonló panaszt a női masszőrökre még nem hallottam…). Szeretném gyorsan leszögezni, hogy ha nő nőt és férfi férfit masszíroz, gyógyít, az is nagyon jó, mind fizikai síkon, mind energetikailag; a nemi polaritás megléte csak pluszt ad hozzá, egy amúgy is jó, csodálatos folyamatot emel még magasabbra, csiszol még tökéletesebb fényűvé.

Természetesen nem arról beszélek, amikor a húsgyürmickölő kisiparos fejében egymást kergetik a gondolatok, hogy „hű de bomba nőt fogdoshatok, és még fizet is érte”, mert ez egy más kategória. A masszázságyon fekvő vendég (a hölgyek teremtettségük okán meglévő fokozott intuitivitásuk miatt főként) pontosan érzi, „leveszi” a kezelő személy energiáját, amit a fejében cikázó gondolatok nagyban befolyásolnak. Akkor is így van, ha ennek nincs tudatában, de belül érzi. Lehet ugyanúgy, ugyanazokat a fogásokat ugyanolyan erővel átadni, ha a masszőr lelke és szelleme nem tiszta, akkor nem sokat ér, mert amit fizikai síkon javít, azt a kusza és tisztátalan energiáival le is rombolja azonnal.

A legalávalóbbnak tartom azt, amikor a fent említett „szakmunkás” visszaél vendége bizalmával, kiszolgáltatottságával és saját gyökércsakra-vezérelte vágyain úrrá lenni nem tudván a tettek mezejére lép, hogy valóra váltsa azokat. Ne gondoljuk, hogy ha a mostban letépett és megzabált gyümölcs miatt nem jelentkezik azonnal a csősz bácsi, úgy megúsztuk, mert karmikus talpunkon valahol, valamikor le lesz verve a megfelelő bottal. Amilyen magot vetünk, olyan kalászt aratunk.

Egy gyógyulni vágyó társam kihasználásával nem a legpozitívabb üzenetet közvetítem az Univerzum felé; valószínűleg hiába várom érte a selyemcukrot, inkább valami bogáncs vagy nagylábujjra csapódó egérfogó vár érte.

Kivételért sem kell a kiserdőbe elballagni, mert nem egy olyan esetről hallottam, ahol maga a vendég adta a magas labdát és a masszőr pedig élt a ziccerrel. Nem feladatunk megítélni sem embereket, sem helyzeteket, ám etikai szempontok alapján elegánsabb a két életterületet hermetikusan elkülöníteni. Ha a masszőr jól dolgozik, a masszázságy környékére szexuális energia nem teszi a lábát. Olyan előfordul, hogy a vendég az energiák finom különbségeit nem érzékeli, tévesen dekódol. Mivel a figyelemhiányos állapot általánosan jellemző világunkban, ezt a jelenséget helyén kell tudni kezelni és megfelelő tapintattal – akár egy csésze tea társaságában – megbeszélni. A tiszta és világos helyzetek megteremtése elengedhetetlen, ha azt akarjuk (márpedig azt akarjuk), hogy kiépülhessen az a fajta bizalom, ami az ilyen kezelések sikeréhez elengedhetetlenül szükséges.

Amikor a masszőr tényleg „odateszi” magát, mind a három síkon (test, lélek, szellem), akkor viszont csodákat tud lehozni, átadni; akkor egy olyan csatornává válik ahol a fentről jövő tiszta energia áramolni tud és harmóniát teremt a kezelt társban. Ez az az állapot, amikor nincsenek elkalandozó gondolatok; a teljes kezelés során koncentrált figyelmet kap a vendég és megnyílik a magasabb, kozmikus erők közvetítésére a kezelő lénye. Fontos leszögezni, hogy nem ő adja, rajta „csak” átmegy ez az energia; amit tud érte tenni, az a jelenlét és a figyelem folyamatos fenntartása. Erről a minőségről beszélve kell visszakanyarodnom a címhez, mert itt tud pluszt adni, a finomenergiák szintjén a nemi polaritás; amikor a kozmikus EGY energiája egy férfi testben létező masszőrön keresztül hatékonyabban tud egy női testben a kezelőágyon fekvő vendégbe, társunkba áramolni, őt harmonizálni, mert a harmónia visszaszerzése vezet el a boldogsághoz.

Pin It on Pinterest

Share This