2018. jan 25. 0

Nyilasba lépő Mars

Pénteken érkezik meg a Nyilas zodiákusába a Mars, meg a Skorpió csillagkép ollójába is, de ez egy külön mese tárgya lesz.Belső harcainkból és vívódásainkból rengeteget tudunk tanulni; ez az a stáció, amikor az önlegyőzés minden, de különösen a legnemesebb formáiból a legtöbbet tudjuk kihozni. Ahogy úrrá leszünk félelmeinken, megérkezik a bölcsesség is, mit tanított a szituáció, ami összeszorította bensőnket. Más olvasatában mi magunk tudjuk tudásunkat impulzív módon, lelkesen és egyben lelkesítően továbbadni; a tanítóvá válás egy-egy szituációban többet jelent puszta ismeret-átadásnál: a korlátok meghaladását és a belül megbúvó képességek használatának ösztönzését, felszínre hozását is támogatja.

Nyilas Mars idején gyorsan tudunk tanulni, értve ez alatt a tudás bármely formáját, legyen az hétköznapi értelemben vett, akár iskolarendszer-béli, akár spirituális tudás, bármi. Valahogy gyorsabban érkezik meg a lényeg, a befogadó készségünk erősödik; mint szivacs szívjuk magunkba a számunkra fontos, lényeges tudást.

Fogékonyabbá válunk a nagyobb rendszerek megértésére, legyen ez akár vallás, akár filozófia, most van hozzá kedvünk, erőnk és lelkesedésünk egyaránt. A felsőbb világokkal, Istennel – vagy bárki nevezze a számára komfortos módon – való kapcsolódáshoz is plusz erő, energia érkezik: olyan, mintha elemet cseréltünk volna kozmikus adó-vevő készülékünkben; tisztábban és erősebben, egyben torzításoktól mentesen halljuk az égi adást.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!